کانال‌های آبیاری در شمال: تنظیم آب در مزرعه در پنج ولایت شمالی چی کرده است؟

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۳/۲۶ - ۱۵:۳۸

کانال‌های آبیاری در شمال:
تنظیم آب در مزرعه در پنج ولایت شمالی چی کرده است؟
۲۵ جوزای ۱۳۹۸

نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در ادامه‌ی سفرش به ولایت بلخ، کانال سرورخان و حکم‌ران ولسوالی نهرشاهی بلخ را افتتاح کرد.
بر اساس آمارها، وزارت زراعت از طریق پروژه‌ی تنظیم آب در مزرعه، از سال ۲۰۱۱ بدین‌سو تنها در پنج ولایت شمالی کشور، ۴۸ شبکه‌ی آبیاری اعمار کرده است که نزدیک به ۲۰ هزار تن از این پروژه‌ها بهره‌مند شده‌اند.
باید گفت که پروژه‌ی تنظیم آب در مزرعه‌ی وزارت زراعت، در ایجاد انجمن‌های آبیاری، هموارکاری زمین، آموزش دهقانان، آبیاری قطره‌ای و توزیع ماشین‌آلات زراعتی نیز فعالیت می‌کند.
وزارت زراعت از طریق این پروژه، حدود نُه سال است که شبکه‌های آبیاری را در ولایت‌های شمال کشور می‌سازد. بلخ، سمنگان، فاریاب، بغلان و سرپل، ولایت‌هایی‌اند که در آن‌ها، شبکه‌های آبیاری ساخته شده است و کار بعضی دیگر از این شبکه‌ها، در این ولایت‌ها جریان دارد.

کانال سرورخان و حکم‌ران به طول ۲.۲۶ کیلومتر ساخته شده است. در ساخت این کانال، بیش‌تر از ۷.۴ میلیون افغانی هزینه شده است. از این کانال ۸۰۰ جریب زراعتی زمین آبیاری شده و ۶۴۰ خانواده از مزیت‌های آن بهره‌مند گردیده‌اند.

 

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسؤول مؤسسه CRS در افغانستان دیدار کرد

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه بین‌المللی CRS در افغانستان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۳
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۱۰۰ تن از دهاقین در ولسوالی صیاد ولایت سرپل برگزار شد.
در این سمینار نماینده ولسوالی. . .

BACK TO NEWS