ریاست زراعت دایکندی درباره فعالیت‌های زراعتی امسال به باشنده‌گان ولسوالی‌های میرامور و شهرستان معلومات داد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۸ - ۹:۴۵
ریاست زراعت دایکندی درباره فعالیت‌های زراعتی امسال به باشنده‌گان ولسوالی‌های میرامور و شهرستان معلومات داد

۷ جدی ۱۳۹۹
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی در سفری به ولسوالی میرامور این ولایت، در جلسه‌ای به باشنده‌گان این ولسوالی‌های میرامور و شهرستان درباره فعالیت‌های امسال در عرصه‌ی زراعت، آبیاری و مالداری معلومات دادند.
سیدعبدالواحد فیروزی رییس زراعت دایکندی، در این جلسه گفت که ساخت ۲۹ ذخیره‌گاه کچالو، ۴۱ ذخیره‌گاه پیاز، هشت سردخانه‌ی سیب و هم‌چنین توزیع ۴۵ تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم، شش‌هزار و ۵۳۹ کیلوگرام پیاز زعفران برای ساخت ۱۳ مزرعه‌ی نمایشی، ۴۰ سبزخانه برای تولید سبزیجات، ساخت ۵۹۵ جریب باغ مختلف‌ و عصری، تطبیق ۲۳ هزار و ۱۲۰ دوز واکسین بروسلوز، کنترل آفات نباتی در مناطق مختلف ولسوالی‌های میرامور و شهرستان، آموزش‌دهی به دهقانان و شاخه‌بُری درختان میوه از جمله مهم‌ترین فعالیت‌های امسال می‌باشد.
او گفت برخی از مؤسسات نیز در عرصه‌های مدیریت چراگاه‌ها، احیای جنگل‌ها، ساخت قوریه، کاشت علف و گیاهان طبی، ایجاد گل‌خانه در دو ولسوالی شهرستان و میرامور و همین‌طور تجهیز فابریکه‌های لبنیات، پروسس بادام، اعمار و تجهیز فارم گاوداری، توزیع تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیایی فعالیت داشته‌اند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۶:۱
Background image

کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز در سمنگان آغاز شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز از سوی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در سطح این ولایت آغاز شد.
داکتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان، در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد.
این نشست با تلاوت قرآن کریم آغاز و توسط مولوی خان‌محمد حقمل،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت قندهار بازدید کرد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت قندهار، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و با. . .

بازگشت به خبرها