هشت انجمن حفاظت از نباتات طبی در بغلان تاسیس شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۸/۳/۲۵ - ۱۵:۱۰


۲۵ جوزای ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، از تاسیس هشت انجمن حفاظت از علفچرها و نباتات طبی در این ولایت خبر داده است.
این انجمن‌ها در ولسوالی‌های خنجان، دوشی و بغلان مرکزی تاسیس شده‌ است.
مسوولان ریاست زراعت بغلان می‌گویند که جمع‌آوری بی‌رویه و غیرفنی و مسلکی نباتات طبی از جمله هنگ، این گیاه را در حالت انقراض قرار داده است. به‌ گفته‌ی آنان، مقدار زیادی از چراگاه‌ها نیز غصب و تخریب شده است.
ریاست زراعت می‌افزاید که در نظر است تا پایان سال ۸۰۰ هکتار زمین در این ولسوالی‌ها، تخم هنگ کشت شود و هم‌چنین ۳۰۳ هکتار چراگاه با پاشیدن تخم رشقه‌ی للمی، دوباره احیا و سبز شود.
انجمن‌های تازه تاسیس‌شده مسوولیت دارند تا از چراگاه‌ها و گیاه هنگ محافظت کنند.
هنگ یک نبات طبی ارزشمند است که در قسمت حفاظت از محیط زیست، درمان امراض و بلند بردن سطح اقتصاد کشور نقش مهم و ارزنده‌ای دارد. هم‌چنین این گیاه در قسمت حفظ خاک و آب، بهبود محیط زیست، تهیه علف حیوانی و منبع خوب اشتغال‌زایی برای مردم است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۵:۲۲
Background image

پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی پروژه چکدم در ولسوالی خانچهارباغ فاریاب

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از پیشرفت قابل ملاحظه پروژه ساخت چکدم در ولسوالی خانچهارباغ این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس گزارش نظارتی هیأت تخنیکی این ریاست،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۴:۳۲
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی آغاز مرحله دوم تفتیش مزارع در بلخ

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از برگزاری جلسه‌ای به‌منظور آغاز و هماهنگی مرحله دوم تفتیش مزارع دهاقین با اشتراک مسئولان و نمایندگان چهار نهاد دولتی و ۲۳ شرکت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۴:۳۱
Background image

اجرای عملیات دواپاشی در جنگلات پسته طبیعی ولسوالی نهرشاهی بلخ

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از اجرای عملیات دواپاشی در جنگلات پسته طبیعی ولسوالی نهرشاهی خبر می‌دهد. این اقدام به‌منظور حفاظت، تقویت و جلوگیری از شیوع آفات. . .

بازگشت به خبرها