هشت انجمن حفاظت از نباتات طبی در بغلان تاسیس شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۸/۳/۲۵ - ۱۵:۱۰


۲۵ جوزای ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، از تاسیس هشت انجمن حفاظت از علفچرها و نباتات طبی در این ولایت خبر داده است.
این انجمن‌ها در ولسوالی‌های خنجان، دوشی و بغلان مرکزی تاسیس شده‌ است.
مسوولان ریاست زراعت بغلان می‌گویند که جمع‌آوری بی‌رویه و غیرفنی و مسلکی نباتات طبی از جمله هنگ، این گیاه را در حالت انقراض قرار داده است. به‌ گفته‌ی آنان، مقدار زیادی از چراگاه‌ها نیز غصب و تخریب شده است.
ریاست زراعت می‌افزاید که در نظر است تا پایان سال ۸۰۰ هکتار زمین در این ولسوالی‌ها، تخم هنگ کشت شود و هم‌چنین ۳۰۳ هکتار چراگاه با پاشیدن تخم رشقه‌ی للمی، دوباره احیا و سبز شود.
انجمن‌های تازه تاسیس‌شده مسوولیت دارند تا از چراگاه‌ها و گیاه هنگ محافظت کنند.
هنگ یک نبات طبی ارزشمند است که در قسمت حفاظت از محیط زیست، درمان امراض و بلند بردن سطح اقتصاد کشور نقش مهم و ارزنده‌ای دارد. هم‌چنین این گیاه در قسمت حفظ خاک و آب، بهبود محیط زیست، تهیه علف حیوانی و منبع خوب اشتغال‌زایی برای مردم است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۱۵:۲۹
Background image

کشت کیله در خوست؛ دهقانی که در سایه تلاش‌هایش امیدهای نو زنده شده است

۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
یک تن از دهقانان ولایت خوست که از چند سال به این‌سو مصروف کشت کیله می‌باشد، می‌گوید که این گیاه میوه‌دار در این ولایت به‌گونه موفقانه رشد می. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۱۵:۲۳
Background image

برای ده‌ها دهقان در بلخ کمک توزیع شد

۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ و از طریق بودجه انکشافی وزارت زراعت، برای ۳۰ تن از دهقانان کمک‌های نقدی و کود کیمیاوی جهت کشت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۱۵:۲۲
Background image

آغاز توزیع وسایل باغداری و تخمیانه‌جات برای دهقانان ولایت کابل

۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
برای نزدیک به شش‌هزار دهقان در ولسوالی‌های میر بچه‌کوت، خاکجبار، سروبی و موسهی، توزیع وسایل باغداری و تخمیانه‌جات سبزیجات آغاز شد. این روند از سوی موسسه «بازسازی و تحفظ. . .

بازگشت به خبرها