هشت انجمن حفاظت از نباتات طبی در بغلان تاسیس شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۸/۳/۲۵ - ۱۵:۱۰


۲۵ جوزای ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، از تاسیس هشت انجمن حفاظت از علفچرها و نباتات طبی در این ولایت خبر داده است.
این انجمن‌ها در ولسوالی‌های خنجان، دوشی و بغلان مرکزی تاسیس شده‌ است.
مسوولان ریاست زراعت بغلان می‌گویند که جمع‌آوری بی‌رویه و غیرفنی و مسلکی نباتات طبی از جمله هنگ، این گیاه را در حالت انقراض قرار داده است. به‌ گفته‌ی آنان، مقدار زیادی از چراگاه‌ها نیز غصب و تخریب شده است.
ریاست زراعت می‌افزاید که در نظر است تا پایان سال ۸۰۰ هکتار زمین در این ولسوالی‌ها، تخم هنگ کشت شود و هم‌چنین ۳۰۳ هکتار چراگاه با پاشیدن تخم رشقه‌ی للمی، دوباره احیا و سبز شود.
انجمن‌های تازه تاسیس‌شده مسوولیت دارند تا از چراگاه‌ها و گیاه هنگ محافظت کنند.
هنگ یک نبات طبی ارزشمند است که در قسمت حفاظت از محیط زیست، درمان امراض و بلند بردن سطح اقتصاد کشور نقش مهم و ارزنده‌ای دارد. هم‌چنین این گیاه در قسمت حفظ خاک و آب، بهبود محیط زیست، تهیه علف حیوانی و منبع خوب اشتغال‌زایی برای مردم است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۵:۴۲
Background image

آغاز نهال‌شانی و سروی باغچه‌های کوچک در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه نهال‌شانی در ولسوالی بگرام  ولایت پروان در بخش انکشاف علفچرها و جنگلات با حضور مولوی روح‌الله روحانی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، آمر تنظیم منابع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳۷
Background image

افتتاح رسمی دو پروژه بزرگ آبیاری در ولسوالی‌های خواجه‌موسی و خانچهارباغ فاریاب

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
دو پروژه مهم زیربنایی در بخش مدیریت منابع آب به‌هدف تغذیه آب‌های تحت‌الارضی و کاهش اثرات خشک‌سالی از از بودیجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولسوالی‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳۳
Background image

جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سیزدهمین جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و با حضور انجنیر عبدالغفور غفاری، رییس عمومی صندوق وجهی انکشاف. . .

بازگشت به خبرها