برای اولین بار، بته‌ی کیله در هلمند نتیجه‌ی مثبت داد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۸/۳/۲۵ - ۱۵:۱۰

 

۲۵ جوزای ۱۳۹۸

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری هلمند می‌گوید که در فارم تحقیقاتی این ریاست روی شماری از گیاهان و میوه‌های تازه تحقیقات‌شان ادامه دارد که از این میان، بته‌ی کیله نیز به صورت توافقی به تحقیق گرفته شده است.
زلمی الکو رییس زراعت ولایت هلمند می‌گوید: «آنان می‌کوشند که در این ولایت برای دهقانان در جایگزینی کوکنار، کشت‌های تازه و ارزش‌مندتر را معرفی کنند.»
آقای الکو گفت که به همین خاطر، در فارم تحقیقی‌شان، کیله کشت شده و تحقیقات روی آن ادامه دارد، تا در باره‌ی آب، هوا، خاک و بیماری‌های این نبات تحقیق کنند و پی‌آمدهای آن را با مقام‌ها در میان بگذارند تا این نبات در آینده در هلمند ترویج و تکثیر شود.»
باید گفت که ریاست زراعت پیوسته برای حمایت از دهقانان کار می‌کند تا زمینه‌های کاهش و محو کشت کوکنار را در کنار تقویت حاصلات دهقانان فراهم کند. در این زمینه، چندین برنامه‌ی موفق نیز تا این دم تطبیق شده است.

 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۲۳
Background image

بررسی وضعیت باغ‌های گیلاس در ولسوالی گرزیوان فاریاب

۲۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی متشکل از محمد ظریف رحیق آمر امور زراعتی  ریاست زراعت، آبیاری و مالداری نماینده گان  ریاست حفاظت محیط زیست و ریاست اقتصاد ولایت فاریاب، از باغ‌های گیلاس در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۲:۲۷
Background image

بهره‌برداری از کانال آبیاری به طول ۷۷۰۰ متر در نورستان

۲۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
کانال آبیاری به طول ۷۷۰۰ متر میان قریه‌های پرونز و دیوی ولایت نورستان که با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، همکاری تخنیکی مؤسسه ان‌سی‌آر‌او. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۲:۲۱
Background image

آموزش ۱۴ مسئول کلینیک‌های حیوانی در بدخشان درباره نمونه‌گیری خون از حیوانات مشکوک به تب سه‌روزه

۲۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور تشخیص به‌موقع بیماری تب سه‌روزه حیوانی و بررسی وضعیت شیوع آن، برای ۱۴ تن از مسئولان کلینیک‌های حیوانی در ولایت بدخشان رهنمودهای تخنیکی درباره علایم بیماری،. . .

BACK TO NEWS