۲۰۰ ذخیره‌گاه کچالو در غور به بهره‌برداری سپرده شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۴ - ۱۶:۳۲
۲۰۰ ذخیره‌گاه کچالو در غور به بهره‌برداری سپرده شد

۲۴ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور می‌گوید از طریق پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت در این ولایت ۳۲۶ ذخیره‌گاه کچالو ساخته می‌شود که از این جمله، حالا ۲۰۰ ذخیره‌گاه کچالو به بهره‌برداری سپرده شده است.
۲۰ ذخیره‌گاه پیاز و ۲۰ سردخانه سیب از دیگر پروژه‌هایی است که توسط پروژه‌ی ممدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت در این ولایت تطبیق می‌شود.
ریاست زراعت غور می‌افزاید که کار سایر ذخیره‌گاه‌های کچالو و پیاز در ولایت غور نیز ۸۵ تا ۹۵ درصد پیش رفته است.
هم‌چنین کار ساخت ۲۰ سردخانه سیب نیز در این ولایت ۶۰ درصد تکمیل شده و متباقی کار بر اساس هدایت وزارت در فصل بهار ۱۴۰۰ شروع می‌شود.
راه‌اندازی پروژه‌های جدید زراعتی از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت در سراسر ولایت غور، صدها فرصت کاری و نیز زمینه‌ی ذخیره‌سازی محصولات زراعتی را مساعد کرده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

بازگشت به خبرها