مرچ سرخ برای طول عمر؛ در قندهار حاصلاتش بیش‌تر شده است

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۴ - ۱۳:۳۰
مرچ سرخ برای طول عمر؛ در قندهار حاصلاتش بیش‌تر شده است

۲۴ قوس ۱۳۹۹
مسوولان در ریاست زراعت ولایت قندهار می‌گویند که در کنار سبزیجات دیگر، سال به سال حاصلات مرچ سرخ نیز در این ولایت بیش‌تر می‌شود.
سیدحفیظ‌الله سیدی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت قندهار می‌گوید که خاک این ولایت با هر نوع سبزی و ترکاری تطابق دارد و به همین خاطر در این ولایت در کنار سبزیجات دیگر، تولید مرچ سرخ نیز بیش‌تر شده است.
آقای سیدی می‌گوید که در سطح ولایت قندهار امسال سه هزار و ۵۰۰ جریب زمین مرچ سرخ کشت می‌شود که از کشت‌زارها میزان مرچ سرخ خشک، به کم‌وبیش دو هزار تن می‌رسد.
رییس زراعت قندهار افزود که همین اکنون در بازارهای این ولایت، بهای یک کیلو مرچ سرخ خشک ۲۰۰ تا ۲۵۰ افغانی است که از این راه، برای دهقانان حاصل خوبی به دست می‌آید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۱:۱۵
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت ترانسپورت و هوانوردی

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و مولوی سید محمد سعید رییس انتقال و توزیع زمین‌های این ریاست و داکتر رستم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۱:۱۵
Background image

توزیع گوسفند و تجهیزات لبنی برای خانواده‌های بی‌بضاعت در ولسوالی کلفگان تخار

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی کلفگان ولایت تخار، ۴۰ رأس گوسفند محلی همراه با ۱۵۰ کیلوگرام خوراکه کانسنتریت، یک پایه مشک و چند قلم وسایل پروسس لبنیات برای ۱۰ خانواده فقیر و بی‌بضاعت توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۴۱
Background image

ننگرهار: تلاش‌ها برای تطبیق سریع پروژه‌های زراعتی و مالداری و اصلاحات اداری

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار برنامه‌های جدیدی را برای اصلاحات اداری، تقویت خدمات زراعتی و حمایت از دهقانان و مالداران آغاز کرده است. در. . .

بازگشت به خبرها