کمپاین وقایه از بیماری «تب کانگو» در بادغیس شروع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۳/۲۲ - ۱۴:۳۰

۲۲ جوزا ۱۳۹۸

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به منظور وقایه و جلوگیری از گسترش بیماری حیوانی «تب کانگو»، کمپینی در سه ولسوالی این ولایت راه‌اندازی کرده است.
این کمپاین شامل توزیع دواهای ضد کنه و وسایل دواپاشی می‌شود. در جریان این کمپاین حیوانات مصاب به بیماری تب کانگو و ساحات مشکوک از جمله طویله‌ها دواپاشی می‌شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۴:۲۶
Background image

آغاز روند توزیع مواد خوراکی مواشی و کمک‌های نقدی برای ۵۰۰ مالدار در لغمان

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان، با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید  (ActionAid). . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در فراه

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در مربوطات مرکز ولایت فراه، با تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، به حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۹:۵۰
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ۱۱۷۵ دهقان در ولسوالی چهارسده غور

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری مؤسسه  CHA، برای ۱۱۷۵ دهقان واجد شرایط در ولسوالی چهارسده این ولایت، تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی سیاه و. . .

BACK TO NEWS