امسال در تخار ۸۰ تُن عسل تولید شده است

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۲ - ۱۶:۶
امسال در تخار ۸۰ تُن عسل تولید شده است ۲۲ قوس ۱۳۹۹ ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار می‌گوید امسال زنبورداران در این ولایت ۸۰ تن عسل تولید کرده‌اند. مسوولان می‌افزایند در حال حاضر در حدود ۴۰۰ زنبوردار، که دارای نُه هزار کندو می‌باشند، در قالب هشت انجمن زنبورداری، فعالیت می‌کنند. در این اواخر دو هزار کندوی جدید نیز به شمار کندوها افزوده شده است. در این ولایت یک فابریکه‌ی پروسس عسل نیز فعالیت دارد که روزانه ظرفیت پروسس ۵۰۰ کیلو عسل را دارد.

۲۲ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار می‌گوید امسال زنبورداران در این ولایت ۸۰ تن عسل تولید کرده‌اند.
مسوولان می‌افزایند در حال حاضر در حدود ۴۰۰ زنبوردار، که دارای نُه هزار کندو می‌باشند، در قالب هشت انجمن زنبورداری، فعالیت می‌کنند.
در این اواخر دو هزار کندوی جدید نیز به شمار کندوها افزوده شده است. در این ولایت یک فابریکه‌ی پروسس عسل نیز فعالیت دارد که روزانه ظرفیت پروسس ۵۰۰ کیلو عسل را دارد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۶
Background image

جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری در بادغیس برگزار شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری، به هدف ایجاد هماهنگی و ارتقای ظرفیت در بخش مرغداری، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
Background image

توسط وزارت زراعت، زمین به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که با حضور مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و حزب‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۵۷
Background image

در ولایت فراه روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای هزاران دهقان مستحق آغاز شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی.اچ.ای» و با تمویل اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها