برای نخستین‌بار، گیاه آلویه‌ورا توسط یک زن در دایکندی کشت شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۰ - ۱۲:۲۹
برای نخستین‌بار، گیاه آلویه‌ورا توسط یک زن در دایکندی کشت شد

۲۰ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، می‌گوید که برای‌ نخستین‌بار در این ولایت، کشت گیاه آلویه‌ورا توسط جمیله سلطانی رییس شورای زنان شهر نیلی، تجربه شده است.
خانم سلطانی نهال این گیاه را از کابل برده و در گل‌خانه‌ای که با هزینه شخصی ساخته، کشت کرده است. ریاست زراعت دایکندی نیز به منظور تشویق بیش‌تر خانم سلطانی، یک‌ گل‌خانه برایش ساخته است.
ریاست زراعت دایکندی می‌افزاید که دایکندی برای کشت و پرورش آلویه‌ورا آب‌وهوای مناسب دارد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۰ - ۱۶:۹
Background image

رئیس مالداری وزارت زراعت به‌منظور تقویت بخش مالداری و حل مشکلات به ننگرهار سفر کرد

۱۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
یک هیأت تخنیکی به رهبری مفتي ذاکرالله ذاکر، رئیس خدمات مالداری و صحت حیوانی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور ارزیابی، تقویت و تشخیص و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۰ - ۹:۵۸
Background image

جلسه هماهنگی با اعضای اتحادیه قوریه‌داران در تخار برگزار شد

۱۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور تقویت هماهنگی، تنظیم فعالیت‌های تخنیکی و ارتقای کیفیت تولید نهال در ولایت تخار، جلسه هماهنگی با اعضای اتحادیه قوریه‌داران و مسئولان تخنیکی ریاست زراعت،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۹ - ۱۵:۲۰
Background image

برای ۳۰ تن مالدار در ولایت فراه خوراکه حیوانی «کنجاره» توزیع شد

۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۳۰ تن مالدار در مرکز ولایت فراه و ولسوالی پشت‌رود، خوراکه حیوانی «کنجاره» به‌منظور چاق‌سازی بره‌ها توزیع شد.
این برنامه با تلاش و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها