کار کانال آبیاری «رباط» ولسوالی بگرام به‌زودی پایان می‌یابد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۹ - ۱۵:۲۸
کار کانال آبیاری «رباط» ولسوالی بگرام به‌زودی پایان می‌یابد

۱۹ قوس ۱۳۹۹
کار ساخت کانال آبیاری منطقه «رباط» ولسوالی بگرام ولایت پروان، نود درصد به پیش رفته و قرار است به زودی به پایان برسد.
از این کانال برای آبیاری بیش از شصت‌ هکتار زمین زراعتی و تاکستان استفاده می‌شود. این کانال ظرفیت انتقال ۲۰۰ تا ۲۵۰ لیتر آب را در هرثانیه دارد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۲:۴۳
Background image

برگزاری روز مزرعه نباتات تابستانی در فارم تحقیقاتی اردوخان هرات

۱۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات با همکاری سازمان خواراک و زراعت ملل متحد (FAO) در فارم تحقیقاتی زراعتی اردوخان، روز مزرعه (Field Day) نباتات تابستانی را برگزار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۲:۳۳
Background image

رهنمایی مالداران ولسوالی شتل پنجشیر در زمینه تغذیه و حفظ‌الصحه گاوهای شیری

۱۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر ده‌ها تن از مالداران ولسوالی شتل را در زمینه‌های مختلف مالداری رهنمایی کرد.
در این برنامه آموزشی، کارمندان مدیریت عمومی خدمات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۲:۳۳
Background image

توزیع وسایل پروسس سبزیجات برای ۵۰ فامیل در بنگی تخار

۱۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با همکاری مؤسسه میشن‌ایست، وسایل پروسس سبزیجات و مواد لازم آن را برای ۵۰ فامیل در قریه قلبراق ولسوالی بنگی توزیع کرد.
همزمان با. . .

بازگشت به خبرها