در آستانه‌ی تکمیل کار ۳۲۲ پروژه زراعتی در جوزجان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۸ - ۱۴:۳۵
 در آستانه‌ی تکمیل کار ۳۲۲ پروژه زراعتی در جوزجان

کار تطبیق ۳۲۲ پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در ولایت جوزجان در آستانه‌ی تکمیل شدن است.
این پروژه‌ها شامل ساخت ۱۵۰ کشمش‌خانه، ۱۴۰ ذخیره‌گاه پیاز، ۲۰ ذخیره‌گاه کچالو و دو سردخانه صفر انرژی برای سیب و انار است. هزینه‌ی مجموعی این پروژه‌ها ۱۵۵ میلیون‌ و ۴۴۴ هزار افغانی است. این پروژه‌ها در سطح ولسوالی ده‌گانه جوزجان و شبرغان، مرکز این ولایت تطبیق می‌شود. کار اکثر پروژه‌ها تکمیل شده و پروژه‌های باقی‌مانده نیز به زودی تکمیل می‌شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۲
Background image

آغاز برنامه دواپاشی به هدف مبارزه با کنه‌های ناقل مرض کانگو در شهر تالقان

 ۱۳ جوزا ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از آغاز برنامه سم‌پاشی در مالبازار عمومی شهر تالقان و طویله‌های اطراف آن به هدف جلوگیری از گسترش مرض خون‌ریزی‌دهنده کانگو خبر داده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۰
Background image

آگاهی‌دهی درباره اهمیت پرداخت عشر و زکات در ولسوالی شینواری

۱۳ جوزا ۱۴۰۴  هـ.ش
به اساس هدایت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، هیئتی از این ریاست به هدف آگاهی‌دهی در مورد اهمیت دینی پرداخت عشر و زکات، به ولسوالی شینواری سفر نمود.
. . .

BACK TO NEWS