وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی ۴۳۱ پروژه را در ولایت پروان عملی می‌کند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۸ - ۱۴:۲۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی ۴۳۱ پروژه را در ولایت پروان عملی می‌کند

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی ۴۳۱ پروژه را در ولایت پروان عملی می‌کند که به زودی کار این پروژه‌ها تکمیل می‌گردد. ساخت ۱۵۲ کشمش‌خانه، ۲۰۱ ذخیره‌گاه پیاز، ۳۵ ذخیره‌گاه کچالو، ۱۲ سردخانه صفر انرژی سیب و توزیع ۳۰ ماشین سولری خشک‌کننده‌ی میوه و سبزی، شامل این پروژه‌ها است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها