وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی ۲۴۳ پروژه را در ولایت پکتیکا تطبیق می‌کند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۸ - ۱۰:۵۵
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی ۲۴۳ پروژه را در ولایت پکتیکا تطبیق می‌کند

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی ۲۴۳ پروژه را در ولایت پکتیکا تطبیق می‌کند. به زودی کار تمامی این پروژه‌ها تکمیل می‌شود. کار این پروژه‌ها ۹۰ درصد به پایان رسیده و ۱۰ درصد باقی مانده نیز به زودی تکمیل می‌گردد. ساخت ۵۰ ذخیره‌گاه پیاز، ۸۰ ذخیره‌گاه کچالو، ۲۳ سردخانه‌ی صفر انرژی سیب و ۵۰ کشمش‌خانه و در کنار آن توزیع ۳۰ ماشین خشک‌کننده‌ی آفتابی میوه و سبزی، به ارزش کلی ۱۶۷ میلیون افغانی در مرکز و ولسوالی‌های پکتیکا، مجموعه‌ی کامل پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در سال مالی ۱۳۹۹ در این است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۷:۳۶
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از باغ‌های انار ولسوالی ارغنداب ولایت کندهار


۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار از باغ‌های انار در ولسوالی ارغنداب این ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۴
Background image

تحقیقات موفق در فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار

۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

مسئولان ریاست زراعت کندهار می‌گویند فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت که در سال ۱۳۹۹ هـ.ش در داخل شهر کندهار و در مساحت ۳۰ جریب زمین اعمار شده است، در بخش‌های مختلف. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۰
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار


۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار از فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت بازدید و از. . .

بازگشت به خبرها