۲۵ جریب نخل خرما در فراه احداث شده است

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۶ - ۱۳:۴۳
۲۵ جریب نخل خرما در فراه احداث شده است

۱۵قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، از طریق همکاری پروژه انکشاف باغداری افغانستان، ۲۵ جریب نخل خرما در این ولایت احداث کرده است.
هزینه احداث این نخلستان، به یک میلیون‌وهفت‌صدهزار افغانی می‌رسد.
مسوولان ریاست زراعت ولایت فراه می‌گویند، این نخل‌ستان‌ها برای پنج دهقان پیش‌قدم ایجاد شده است. قبل از احداث این نخل‌ها، به این دهقانان در باره نحوه‌ی نگهداری و پرورش نخل‌های خرما آموزش داده شده است.
هم‌چنان برای هرکدام این دهقانان وسایل برای رسیدگی به نخل‌ستان‌ها، مانند کود، سولر آفتابی، واترپمپ، کراچی، قیچی، لین برق نیز توزیع شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۲۵
Background image

معین وزارت زراعت مولوی باز محمد فیضان: برای حفاظت از جنگل‌ها و تقویت پرورش زنبور عسل، جنگل‌های بیره گسترش می‌یابد

۲۱ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی باز محمد فیضان، در جریان سفرش به ننگرهار گفت که به‌منظور ارزیابی وضعیت جنگل‌ها. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۵
Background image

کشت قطعات نمایشی گندم در ولسوالی شولگره بلخ

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سه قطعه نمایشی گندم از نوع ورایتی «چونت ۰۱» در قریه کندک ولسوالی شولگره ولایت بلخ، به شیوه عصری قطاری و تحت نظارت و رهنمایی عملی مدیریت غله‌جات و حبوبات این ولسوالی کشت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۰
Background image

در دو ولسوالی کابل وسایل بڼوالى بر ده‌ها بڼوال توزیع شد

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری مؤسسه روپانی، وسایل باغداری را بر ۲۰۰ باغداری در ولسوالی‌های پغمان و چهارآسیاب این ولایت. . .

بازگشت به خبرها