امسال به یک‌هزار و ۱۵۰ خانم در سمنگان تخم سبزیجات توزیع شده است

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۲ - ۱۴:۵۹
امسال به یک‌هزار و ۱۵۰ خانم در سمنگان تخم سبزیجات توزیع شده است
۱۲ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، می‌گوید که امسال از طریق پروژه ملی باغداری و مالداری، NHLP، به یک‌هزار و ۱۵۰ خانم زراعت‌پیشه در این ولایت تخم سبزیجات توزیع شده است.
این تخم‌ها شامل ۱۵ نوع سبزیجات از قبیل گشنیز، پیاز، مرچ، مولی، ترب، گندنه، کدوچه، تراتیزک، بادرنک و بامیه می‌شود و به سطح ولایت سمنگان، به منظور افزایش سبزیجات و ترویج کشت آن و هم‌چنین ایجاد فرصت‌های شغلی به زنان زراعت‌پیشه توزیع شده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۴:۵۱
Background image

روند سروی و تثبیت چراگاه‌ها در غور آغاز می‌شود؛ رئیس اراضی وزارت زراعت بر شفافیت و دقت در اجرای امور تأکید کرد

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش ۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
به رهبری مولوی محمود مظلوم، رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور آغاز روند سروی و تثبیت چراگاه‌های ولایت غور و ایجاد هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

بررسی امور مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت پنجشیر

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی همه‌جانبه امور مالی و اداری و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

بررسی وضعیت اداری و مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت کاپیسا

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هییتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت اداری و مالی و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از ریاست. . .

BACK TO NEWS