به شماری از دهقانان در کنر، گندم اصلاح‌شده‌ی بذری و کود کیمیایی توزیع می‌شود

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۱۵:۱۸
به شماری از دهقانان در کنر، گندم اصلاح‌شده‌ی بذری و کود کیمیایی توزیع می‌شود


۹  قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کنر می‌گوید که به همکاری سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد «FAO» در سه ولسوالی این ولایت، توزیع گندم اصلاح‌شده‌ی بذری و کود کیمیایی به دو هزار دهقان آغاز شده است.
دهقانان تحت پوشش از ولسوالی‌های شیگل، ورته‌پور و نورگل هستند.
نجیب‌الله عادل، سرپرست ریاست زراعت کنر می‌گوید که روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده‌ی گندم و کود کیمیایی به کمک سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد در سه ولسوالی یادشده آغاز گردیده و تا این دم به یک هزار و ۴۰۰ دهقان در ولسوالی‌های شیگل و نورگل، ۱۴۰ تُن کود کیمیایی توزیع شده است.
به گفته‌ی آقای عادل، در ولسوالی‌های یادشده ۱۰۰ تُن گندم اصلاح‌شده‌ی بذری و ۲۰۰ تن کود کیمیایی به دو هزار دهقان توزیع می‌شود.
هدف این کمک به دهقانان، حمایت از دهقانان برای افزایش حاصلات گندم است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۳
Background image

کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در ولایت نیمروز آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز از آغاز کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در مرکز ولایت و شماری از ولسوالی‌های این ولایت خبر داد.
این پروژه از سوی مؤسسه وطن و در هماهنگی با آمریت امور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۸:۵۲
Background image

بازدید سفیر اتحادیه اروپا و رئیس عمومی سازمان غذایی ملل متحد از مرکز پروسس لبنیات در بدخشان

۲۶ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان همراه با سفیر اتحادیه اروپا برای افغانستان و رئیس عمومی سازمان غذایی ملل متحد از مرکز پروسس لبنیات بهار در ناحیه ششم شهر فیض. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۸:۴۰
Background image

هیأت اتحادیه اروپا و سازمان غذایی ملل متحد از کانال زراعتی سمدره بدخشان بازدید کردند

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان همراه با سفیر اتحادیه اروپا برای افغانستان، رئیس عمومی دفتر سازمان غذایی ملل متحد، رئیس اقتصاد ولایت و شماری از مسئولان نهادهای بین‌المللی از. . .

بازگشت به خبرها