نمایشگاه جهانی غدا ۲۰۲۰ استانبول؛ ۱۸ شرکت از افغانستان اشتراک کردند

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۵ - ۱۵:۳۷
نمایشگاه جهانی غدا ۲۰۲۰ استانبول؛  ۱۸ شرکت از افغانستان اشتراک کردند

۵ عقرب ۱۳۹۹
۱۸ شرکت از افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی جهانی غذا ۲۰۲۰ استانبول، برای نمایش محصولات زراعتی کشور جهت دریافت قراردادهای فروش، شرکت کردند.
حبیب‌الله حبیبی رییس انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت که در این نمایشگاه به نماینده‌گی از وزارت زراعت شرکت کرده است، می‌گوید با هم‌آهنگی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و به کمک اداره انکشاف بین‌المللی ایالات متحده امریکا USAID، زمینه‌ی اشتراک ۱۸ شرکت از افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی گلفوود ۲۰۲۰ استانبول فراهم شد و این شرکت‌ها محصولات‌شان را در نمایشگاه یاد شده به نمایش گذاشتند.
آقای حبیبی می‌افزاید میوه‌ی خشک، زعفران، انجیر، زیره و نباتات طبی از محصولات افغانستان است که در نمایشگاه جهانی غذا ۲۰۲۰ نمایش داده شده است و امید داریم که قراردادهای خوبی را برای شرکت‌های افغانستان به منظور افزایش صادرات، به دست بیاوریم.
باید گفت که در این نمایشگاه ۵۰۰ کمپنی و ۴۵ کشور شرکت کرده‌اند

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۵
Background image

نظارت از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری ۵۰۰ متری در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در  ولسوالی خاکجبار ولایت کابل از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری به طول ۵۰۰ متر در این ولسوالی نظارت کردند.
این کانال با هماهنگی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۱۵
Background image

۱۳ سبزخانه در سیدآباد میدان وردک به بهره‌برداری سپرده شد

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
۱۳ سبزخانه در مناطق مختلف ولسوالی سیدآباد ولایت میدان وردک، با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و حمایت مالی موسسه ان‌سی‌اې، در حضور یک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۷
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در کندز

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در سطح زون‌ها، هیئت بلندپایه ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت کندز سفر کرد و در همین. . .

بازگشت به خبرها