۶۴۰ کارمند وزارت زراعت آموزش دیدند

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۵ - ۱۳:۴۸
۶۴۰ کارمند وزارت زراعت آموزش دیدند

۵قوس ۱۳۹۹
ریاست منابع بشری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۶۴۰ تن از کارمندان این وزارت را در باره چگونگی نامه‌نگاری، برنامه‌ریزی، گزارش‌نویسی، مقرره طرز سلوک، مقرره امور ذاتی کارکنان خدمات ملکی، تطبیق لایحه وظایف و نقش روند ارزیابی از عمل‌کردها آموزش داد.
این برنامه آموزشی از طریق آمریت ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری وزارت زراعت، آبیاری و مالدری برای کارمندان خدمات ملکی ریاست زراعت ولایت‌های پروان، کندهار، ننگرهار، تخار و بدخشان برگزار شده بود. این برنامه مطابق به نیازسنجی قبلی در ریاست‌های زراعت در ۳۴ ولایت و مشخص شدن نتیجه و نیازهای آموزشی کارمندان برگزار شد بود.
قابل یاد آوری است که آمریت ارتقای ظرفیت منابع بشری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سال جاری به منظور ارتقای ظرفیت، شماری از کارمندان مرکزی و ولایتی وزارت زراعت را در بورسیه‌های تحصیلی فیلوشیب و اسکالرشیب داخلی و خارجی معرفی نموده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

تأکید معین زراعت و مالداری بر خودکفایی در سکتور مرغداری

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با فارم‌داران و تاجران سکتور مرغداری بر افزایش تولید تخم‌مرغ، گوشت مرغ، دانه و چوچه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۳۰
Background image

آغاز سروی ساحات مالدارنشین برای شناسایی محل‌های مناسب ایجاد ذخایر آب در ولسوالی شولگره بلخ

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

سروی ابتدایی ساحات مالدارنشین به‌منظور شناسایی محل‌های مناسب برای ایجاد ذخایر آب در ولسوالی شولگره ولایت بلخ با هماهنگی مدیریت عمومی زراعت این ولسوالی آغاز شد.

این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۲۷
Background image

آغاز روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهقانان ولایت دایکندی

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی سیاه و سفید برای حمایت از دهقانان ولایت دایکندی آغاز شد. این روند در نخستین مرحله در ولسوالی پاتو آغاز شده و قرار. . .

BACK TO NEWS