حاصلات شلغم در ولایت هرات به چهار هزار و ۵۰۰ تن رسیده است

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۴ - ۱۳:۵۳
حاصلات شلغم در ولایت هرات به چهار هزار و ۵۰۰ تن رسیده است


۴ قوس ۱۳۹۹
مسوولان ریاست زراعت هرات می‌گویند که امسال در ولایت هرات دو هزار و ۵۰۰ هکتار زمین شلغم کاشته شده بود که از آن در حدود چهار هزار و ۵۰۰ تُن شلغم به دست آمده است.
شلغم نوعی سبزی ریشه‌ای به رنگ سبز و سفید یا بنفش و با برگ‌هایی ناصاف و دارای بریده‌گی‌های زیاد است. کشت شلغم در ولایت هرات نظر به علاقه‌ی دهقانان این ولایت صورت می‌گیرد.
 شلغم نه تنها از نظر داشتن ویتامین و خواص معدنی‌اش ارزنده است، بلکه از حیث سایر ویژه‌گی‌های غیرغذایی هم سرآمد است و در زمره‌ی سبزی‌های مهم شمرده می‌شود.
شلغم در خانواده سبزیجاتی نظیر کلم‌بروکلی، کلم بروکسل، کلم برگ و خردل قرار می‌گیرد.
شلغم از سبزیجات مورد علاقه مردم افغانستان است و در زمستان، استفاده از آن بیش‌تر است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها