روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده‌ی گندم به ۱۳ هزار و ۳۶۰ دهقان در قندهار آغاز شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۴ - ۹:۲۲
روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده‌ی گندم به ۱۳ هزار و ۳۶۰ دهقان در قندهار آغاز شد

۳  قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت قندهار، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده را برای دهقانان این ولایت آغاز کرده است.
در جریان این روند، در سطح ولایت قندهار به ۱۳ هزار و ۳۶۰ دهقان، ۶۶۸ تُن گندم اصلاح‌شده‌ی بذری توزیع می‌شود.
سیدحفیظ‌الله سیدی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت قندهار می‌گوید که در این روند به ۱۳ هزار و ۳۶۰ دهقان ۶۶۸ تن گندم اصلاح‌شده‌ی بذری توزیع می‌شود و در پایان، در مرکز و ۱۵ ولسوالی قندهار، هزاران جریب زمین، گندم اصلاح‌شده‌ی بذری کشت می‌شود.
تخم‌های اصلاح‌شده به صورت سب‌سایدی به دهقانان توزیع می‌شود. ۶۰ درصد بهای تخم‌های اصلاح‌شده را وزارت زراعت و تنها ۴۰ درصد را دهقانان دریافت‌کننده می‌پردازند.
توقع می‌رود که با توزیع و کشت این گندم‌های اصلاح‌شده، میزان حاصلات گندم در قندهار افزایش قابل ملاحظه پیدا کند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۳:۱۹
Background image

در ولسوالی ځاځي میدان ولایت خوست، باغ‌های ناک و املوک ایجاد می‌شود

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی ځاځي میدان و با همکاری مؤسسه «او‌آر‌دی»، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۱:۸
Background image

توزیع نهال و وسایل زراعتی برای ساخت باغ‌های املوک به ۵۰ دهقانان در ولسوالی موساخیل خوست

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست اعلام کرد که در چارچوب این ریاست و تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی موساخیل، با حمایت مالی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ابزارهای زراعتی، تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی میان ۸۶ خانواده کم‌درآمد در شهر جلال‌آباد

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری مؤسسه مدیریت، نوآوری و توسعه «امید»، در ناحیه هشتم شهر جلال‌آباد، ابزارهای. . .

بازگشت به خبرها