۱۰۰ خانم در ننگرهار مهارت‌های پروسس میوه و سبزی را آموختند

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۳ - ۱۳:۴۸
۱۰۰ خانم در ننگرهار مهارت‌های پروسس میوه و سبزی را آموختند


۳ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت ولایت ننگرهار و برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت، به ۱۰۰ تن از زنان در ولایت ننگرهار، مهارت‌های پروسس میوه و سبزی و نیز بایدهای بسته‌بندی محصولات پروسس‌ شده را آموزش دادند.
این زنان در بخش‌های یادشده به شکل عملی و نظری آموزش دیدند تا بتوانند محصولات را به شکل معیاری پروسس کنند و حامی مالی خانواده‌های‌شان باشند.
مسوولان ریاست زراعت ننگرهار می‌گویند که هدف آنان از راه‌اندازی این برنامه‌ی آموزشی، فراهم‌سازی زمینه‌ی کار برای خانم‌ها و ارزش‌افزایی به محصولات زراعتی و در مجموع رشد اقتصادی خانواده‌های تهی‌دست است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها