۹۵ سبزخانه‌ی کوچک به زنان در قندهار ساخته می‌شود

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۲ - ۱۳:۳۸
۹۵ سبزخانه‌ی کوچک به زنان در قندهار ساخته می‌شود

۲ قوس ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری به هدف تولید سبزی در زمستان، به ۹۵ زن در ولایت قندهار، ۹۵ سبزخانه کوچک می‌سازد. این سبزخانه‌ها به ۹۵ زن ساکن در چهار ولسوالی قندهار ایجاد می‌شود.
هزینه‌ی جمعی آن، ۳.۸ میلیون افغانی است.
در کنار ساخت سبزخانه به زنان مستفیدشونده، برای آن‌ها تخم سبزیجات مختلف نیز توزیع می‌گردد.
هم‌چنان به این بانوان، روش‌های کاشت، پرورش و برداشت حاصلات سبزخانه‌ای نیز آموزش داده می‌شود.
وزارت زراعت از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری «NHLP»، از چهار سال بدین‌سو روند توزیع سبزخانه‌های کوچک را آغاز کرده است که نتایج خوبی به دست داده است.
شماری از زنانی که در سال‌های گذشته برای‌شان این نوع سبزخانه‌ها ساخته شده بود، می‌گویند، در فصل زمستان که در بازار سبزی و ترکاری نیست، آنان سبزی و ترکاری مورد نیاز خانواده‌های‌شان را از سبزخانه‌های خودشان به دست می‌آورند و یک بخش آن را نیز در بازار می‌فروشند و هزینه‌ی خانه را از آن به دست می‌آورند.
از آن‌جایی که سبزی، منبع بسیار مهم تغذیه‌ی سالم است، وزارت زراعت به هدف تغذیه‌ی سالم و ایجاد زمینه‌ی کار برای زنان، همه ساله در کل کشور برای صدها خانم، سبزخانه‌ی کوچک می‌سازد و از آنان در تولید سبزیجات حمایت می‌کند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۹:۱۷
Background image

آغاز فاز دوم پروژه عرضه خدمات مالداری و صحت حیوانی در بدخشان

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
فاز دوم پروژه عرضه خدمات مالداری و صحت حیوانی از سوی مؤسسه کمیته هالند با هماهنگی و همکاری  ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان رسماً آغاز گردید.
بر بنیاد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۹:۱۷
Background image

امسال ۲٫۵ تُن عسل از قندهار به کشورهای خارجی صادر شده است

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات مسوولان مسلکی آمریت مالداری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت قندهار، امسال از این ولایت در مجموع ۲٫۵ تُن عسل به کشورهای خارجی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان

۲۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در صالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان برگزار شد. این جلسه بر اساس پلان جلسات سکتوری مقام ولایت و به هدایت مولوی امان. . .

بازگشت به خبرها