کار ساخت یک سرپناه چندمنظوره در ولسوالی خواجه‌دوکوه شروع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۸ - ۱۶:۵۰
کار ساخت یک سرپناه چندمنظوره در ولسوالی خواجه‌دوکوه شروع شد


۲۸عقرب ۱۳۹۹
کار ساختمانی یک سرپناه چندمنظوره توسط پروژه کاهش‌دهی خطرات حوادث ناشی از تغییرات اقلیم یا «CDRRP»، در ولسوالی خواجه‌دوکوه ولایت جوزجان، شروع شد.
پروژه کاهش‌دهی خطرات حوادث ناشی از تغییرات اقلیم یا «CDRRP»، یکی از برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری است که به کمک مالی  GEF UNDP  تطبیق می‌گردد.
این سرپناه چندمنظوره در حالات عادی به‌حیث مکتب و در حالات اضطرار و حوادث مانند سیلاب، به‌حیث سرپناه برای باشندگان چند قریه هم‌جوار استفاده می‌شود.
این سرپناه با هزینه ۱۱میلیون و ۶۸۸هزار و ۱۱۷ افغانی در دو طبقه به‌شکل مقاوم در برابر تغییرات آب‌وهوا و دارای عایق حرارتی سرما و گرما ساخته می‌شود تا بتواند در تمام حالات جوی قابل استفاده باشد.
در این ساختمان سیستم مهارآتش در نظر گرفته شده، دارای یک حلقه چاه عمیق و سیستم بهداشتی مجهز خواهد بود.
ولسوالی خواجه‌دوکوه از مناطقی است که از تغییرات اقلیمی شدیداً متاثر و متضرر شده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۲:۵۹
Background image

جلسه بورد ملی تخم‌های بذری در وزارت زراعت برگزار شد

 

۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به هدف قیمت‌گذاری تخم‌های بذری مادری، بنیادی و تصدیقی، تحت ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید. در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۰:۴۲
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان وزارت زراعت با مسئولین کلستر زراعت در افغانستان

۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هماهنگی و تخنیکی تحت رهبری مولوی عبدالغفور، رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسئول عمومی کلستر زراعت در افغانستان و تیم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۹:۲۸
Background image

افزایش چشم‌گیر عواید یک دهقان با ایجاد سبزخانه در ولسوالی شیرین‌تگاب ولایت فاریاب 

با حمایت تخنیکی و مشوره‌های فنی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، یکی از دهاقین پرتلاش ولسوالی شیرین‌تگاب توانسته است فعالیت‌های زراعتی خود را گسترش دهد و به الگویی موفق برای. . .

BACK TO NEWS