بخش وسیعی از زمین زراعتی قریه دنگگ در غور از خطر سیلاب مصون شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۷ - ۹:۵۷
بخش وسیعی از زمین زراعتی قریه دنگگ در غور از خطر سیلاب مصون شد

۲۶ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، با ساخت یک دیوار محافظتی و گبیون‌کاری آن، بخش وسیعی از زمین‌های زراعتی قریه دنگگ سیدان لعل این ولایت را از خطر تخریب سیلاب مصون ساخته است.
این دیوار محافظتی ۱۱۶۲ متر طول دارد و با ساخت و گبیون‌کاری آن ساحات وسیعی از زمین‌های زراعتی از خطرات سیلاب مصون شده است. این دیوار با هزینه ۱۸ میلیون و ۸۹۰هزار ۳۳۵ افغانی ساخته و گبیون‌کاری شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها