کارهای ساختمانی پروژه مدیریت محصولات زراعتی در اکثریت ولایت‌ها در حال تکمیل است.

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۱ - ۱۶:۲۹
کارهای ساختمانی پروژه مدیریت محصولات زراعتی در اکثریت ولایت‌ها در حال تکمیل است.

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی در جریان شش ماه گذشته در ۳۴ولایت، کار ساخت حدود یازده هزار ساختمان شامل کشمش‌خانه‌ها، ذخیره‌گاه‌های کچالو، ذخیره‌گاه‌های پیاز، سردخانه‌های صفر انرژی برای نگهداری سیب و انار، توزیع دستگاه‌های خشک کن میوه و سبزی را آغاز کرده و در حال حاضر اکثریت پروژه‌های یادشده تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شده‌اند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۸:۴۶
Background image

آموزش ۶۰۰ دهقان در میدان وردک برای سازگاری با تغییرات اقلیمی

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی دهقانان به منظور سازگاری سکتورهای زراعت و مالداری با تأثیرات تغییرات آب‌وهوایی و افزایش تاب‌آوری آنان از سوی ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۴:۱۹
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی و مشک‌های آلمونیمی برای دهقانان و مالداران در فراه

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری کمیته هالند برای افغانستان، برای حمایت از دهقانان و مالداران و تقویت فعالیت‌های زراعتی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۴:۱۴
Background image

حاصلات ممپلی در ننگرهار ۱۱۱۵ متریک تُن برآورد شده است

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار می‌گوید که امسال در ده ولسوالی این ولایت، ممپلی در ۲۱۵۳ جریب زمین کشت شده است که بر اساس برآوردها، از. . .

بازگشت به خبرها