کار پروژه مدیریت محصولات زراعتی در غور به‌زودی خاتمه می‌یابد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۱ - ۱۵:۴۱
کار پروژه مدیریت محصولات زراعتی در غور به‌زودی خاتمه می‌یابد


۲۱عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت،‌ آبیاری و مالداری ولایت غور، می‌گوید که کار بخشی از پروژه‌های مربوط به مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت به پایان رسیده و کار تعداد محدودی از این پروژه‌ها که تاکنون باقی مانده، به‌زودی خاتمه می‌یابد.
این ریاست می‌گوید که در مجموع هشتادوپنج درصد کار تطبیق پروژه‌های جدید به پیش رفته است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، کار ساخت ۳۲۷ ذخیره‌گاه کچالو، ۲۰ ذخیره‌گاه پیاز و ۲۰ سردخانه صفر انرژی میوه‌جات را در این ولایت از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی راه‌اندازی کرده است. ریاست زراعت غور می‌افزاید که کار ساخت ذخیره‌گاه‌های باقی‌مانده به شدت جریان دارد و تاکنون هشتاد درصد این ساختمان‌ها به بهره‌برداری سپرده شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۴:۱۵
Background image

بررسی و ثبت سه مرکز پروسس شیر و لبنیات‌فروشی در شهر تالقان

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در ادامه برنامه بررسی، ثبت و راجستر مراکز لبنیاتی، از سه باب لبنیات‌فروشی و مرکز محلی پروسس شیر در شهر تالقان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۳:۲۸
Background image

رئیس زراعت فراه از پروژه ساخت چکدم در ولسوالی پشت‌کوه قلعه‌کاه بازدید کرد

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، همراه با تیم تخنیکی این ریاست، از ولسوالی پشت‌کوه قلعه‌کاه بازدید و از جریان تطبیق پروژه ساخت چکدم در قریه انجیران نظارت کرد.. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۹:۴۹
Background image

افزایش ۱۵ درصدی حاصلات خربوزه و تربوز در بغلان؛ امسال بیش از ۱۵۹ هزار متریک تُن محصول برداشت خواهد شد

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گوید که در سال جاری، حاصلات خربوزه و تربوز در این ولایت نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری. . .

بازگشت به خبرها