ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو در بدخشان به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۱ - ۱۱:۱۹
ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو در بدخشان به بهره‌برداری سپرده شد


۲۱عقرب ۱۳۹۹
مسوولان ریاست زراعت بدخشان از تکمیل شدن کار ساخت ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو در این ولایت خبر داده می‌گویند که این ذخیره‌گاه‌ها آماده بهر‌ه‌برداری است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی ۷۵ ذخیره‌گاه کچالو و ۵۶ ذخیره‌گاه پیاز در ولایت بدخشان ساخته است. کار ساخت این ذخیره‌گاه‌ها به تازگی به پایان رسیده و با آغاز بهره‌برداری از آن مقدار قابل ملاحظه‌ی پیاز و کچالو ذخیره می‌شود.
ساخت این ذخیره‌گاه‌ها ۶۶ میلیون و ۳۶۰هزار و ۸۹۹ افغانی هزینه برداشته که ۹۰درصد آن توسط وزارت زراعت و ده دیگر باقی مانده توسط مستفیدشوندگان تامین شده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۵:۱۲
Background image

برگزاری جلسه پلان عمل احیا و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور بررسی و تنظیم پلان عمل احیا و حفاظت از جنگلات کشور، در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تحت ریاست مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۴:۳۰
Background image

دیدار فنی از ساحات زراعتی قریه قلعه نورخان ولایت پروان

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان فنی و مسلکی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان از باغ‌ها و زمین‌های زراعتی قریه قلعه نورخان ساحه خلازیی دیدار نمودند. این برنامه به اساس هدایت رهبری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۱:۵۰
Background image

افتتاح مسلخ معیاری مواشی در شهر کهنه تالقان ولایت تخار 

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
یک باب مسلخ معیاری و عصری در منطقه شهر کهنه تالقان ولایت تخار  توسط شرکت خصوصی اعمار و به بهره‌برداری سپرده شد. این مسلخ با در نظرداشت اصول صحی و حفظ محیط زیست ساخته. . .

BACK TO NEWS