۵۰۰ بُز و گوسفند و ۹۰۰ کیلو تخم گیاه طبی و غیرطبی به انجمن‌های حفاظت از چراگاه‌ها در غور توزیع شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۹ - ۱۴:۴۲
۵۰۰ بُز و گوسفند و ۹۰۰ کیلو تخم گیاه طبی و غیرطبی به انجمن‌های حفاظت از چراگاه‌ها در غور توزیع شد

۱۹ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، از توزیع ۳۰۰ گوسفند، ۲۰۰ بُز و هم‌چنین ۷۰۰ کیلوگرام تخم‌ هینگ، زیره و رشقه للمی به به صد تن از دهقانان عضو چهار انجمن فیروزکوه در این ولایت خبر داده است.
این کمک‌ها از طریق پروژه تنظیم همه‌جانبه چراگاه‌ها، جلوگیری از توسعه صحرا و تثبیت ریگ‌های روان به مشارکت جوامع محلی، توزیع شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

سروی و شناسایی دهاقین واجد شرایط برای ایجاد قطعات نمایشی لوبیا در ولسوالی عنابه


۹ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
در چارچوب برنامه‌های انکشافی زراعتی، روند سروی و شناسایی دهاقین واجد شرایط به‌منظور ایجاد قطعات نمایشی لوبیا در ولسوالی عنابه انجام شد. این روند توسط کارمندان موسسه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۹ - ۱۲:۲۰
Background image

توزیع بزهای شیری برای حمایت از مالداران در ولسوالی فرخار


۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور حمایت از معیشت مالداران و بهبود وضعیت مالداری، روند توزیع بزهای شیری همراه با بسته‌های حمایوی آن در شماری از قریه‌های ولسوالی فرخار ولایت تخار  تطبیق گردید.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۹ - ۱۲:۱۸
Background image

اصلاح و بازسازی طویله‌خانه‌های مالداران در ولسوالی چمتال

در چارچوب همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ  و دفتر تطبیق‌کننده پروژه، برنامه‌ای به‌منظور اصلاح و بازسازی طویله‌خانه‌های سنتی مالداران در ولسوالی چمتال  تطبیق گردید.
ب. . .

بازگشت به خبرها