جاده‌های داخل فارم تحقیقاتی بادام‌باغ قیرریزی شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۸ - ۱۳:۵۳
جاده‌های داخل فارم تحقیقاتی بادام‌باغ قیرریزی شد

۱۷عقرب ۱۳۹۹
بخشی از جاده‌های ورودی و خروجی فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل قیرریزی و امروز به بهره‌برداری سپرده‌ شد.
در مراسم افتتاح این جاده‌ها حشمت‌الله‌غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی، شماری از روساء و کارمندان وزارت زراعت حضور داشتند.
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت در افتتاح این جاده‌ها گفت: «چهار ماه پیش کار قیرریزی این سرک‌ها را آغاز کردیم، بسیار زیاد خرسندیم که امروز به بهره‌برداری رسید. سرک‌ها خامه بود و مردم و کارمندان این فارم را خاک باد آن ازیدیت می‌کرد.»
او افزود: «این سرک‌ها به‌صورت اساسی و بنیادی قیرریزی شده در مجموع این ‌جاده‌ها سه‌هزار و پنج‌صد متر طول و پنج متر عرض دارد. این سرک‌ها به‌خاطر رفع مشکل کارمندان به خصوص برای اشتراک کننده‌گان نمایشگاه ملی، سرک را قیرریزی کردیم. هم‌چنان پارکنگ وسیع به ابعاد سه‌هزار و شش‌صد مت مربع قیر ریزی شد، هزینه آن ۴۴ میلیون افغانی شده که از بودجه وزارت زراعت پرداخت شده ‌است.»
جاده‌های داخل فارم بادام‌باغ به منظور کاهش گرد و خاک، کاهش آلودگی هوا و بهتر شدن محیط زیست و بهبود در رفت و آمد مردم قیرزی شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۶:۱۲
Background image

سفر هییت وزارت زراعت به زون شرق به‌منظور بررسی مشکلات کارخانجات تولیدی و تحلیل مارکیت‌های زراعتی

 

۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
هییتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری قاری محمد اکبر امینی، رییس انکشاف سکتور خصوصی، به‌منظور بررسی مشکلات و چالش‌های کارخانجات تولیدی زراعتی و مالداری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۴:۲
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهاقین در ولایت بادغیس

۲ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس در چارچوب کمپاین خزانی سال جاری ۱۴۰۴، مقدار ۹۸.۹ متریک تن تخم اصلاح‌شده بذری گندم و ۱۹۷.۰۵ متریک تن کود کیمیاوی دی‌ای‌پی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۳:۵۲
Background image

تست ۶۵۰ سمپل حیوانی در لابراتوار صحت حیوانی ریاست زراعت بادغیس

۲ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس اعلام کرد که در جریان ربع دوم و سوم سال جاری، لابراتوار صحت حیوانی این ریاست به‌منظور تشخیص و شناسایی امراض حیوانی، صدها سمپل. . .

بازگشت به خبرها