توزيع تخم اصلاح‌شده برای دهقانان در کاپیسا آغاز شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۸/۱۷ - ۹:۳۴
توزيع تخم اصلاح‌شده برای دهقانان در  کاپیسا آغاز شد

۱۶ عقرب ۱۳۹۹
پروسه توزيع ۲۹۳ تن تخم  اصلاح‌شده برای پنج‌هزار و ۸۶۰ دهقان در ولایت کاپیسا رسماً آغاز گردید و به زودی این تخم‌های اصلاح‌شده در همه‌ی ولسوالی‌ها برای دهقانان توزیع می‌شود.
هزينه مجموعی تهیه اين مقدار تخم اصلاح‌شده حدوداً ۱۳ میلیون و ۱۴ هزار و ۴۷۴ افغانی است که  ۶۰ فی‌صد را به طور سب‌سایدی وزارت زراعت و ۴۰ درصد را دهقانان می‌پردازند.
 دهقانان کاپیسایی، از توزیع به موقع تخم‌های اصلاح‌شده ابراز خوشی می‌کنند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۵:۶
Background image

آغاز کمپاین واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولسوالی چمتال ولایت بلخ

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در ولسوالی چمتال ولایت بلخ آغاز شد. این برنامه با حضور آمر مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۵:۴
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در پنجشیر

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر جلسه‌ای تحت عنوان «سکتور زراعت و انکشاف دهات» به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، برگزار کرد.
جلسه با تلاوت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع خوراکه متراکم حیوانی برای افزایش وزن بره‌ها در فاریاب

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه توزیع خوراکه متراکم حیوانی (کانسنتریت) به منظور تقویت تغذیه و افزایش وزن بره‌ها در برخی ولسوالی‌های ولایت فاریاب اجرا شد. این برنامه با هماهنگی آمریت مالداری و. . .

بازگشت به خبرها