کار ساخت ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو در فاریاب به زودی تکمیل می‌گردد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۲ - ۱۷:۱۲
کار ساخت ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو در فاریاب به زودی تکمیل می‌گردد


۱۲ عقرب ۱۳۹۹
مسوولان در ریاست زراعت فاریاب از پیش‌رفت ۸۵ درصدی کار ساخت ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو در این ولایت خبر می‌دهند. این مسوولان می‌گویند که تا ۱۰ روز دیگر کار ساخت این ذخیره‌گاه‌ها به پایان می‌رسد.
وزارت زراعت از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی در ولایت فاریاب ۱۰ ذخیره‌گاه پیاز و۱۵۰ ذخیره‌گاه کچالو می‌سازد.
هزینه‌ی ساخت این ساختمان‌ها ۹۰ درصد از جانب وزارت زراعت و ۱۰ درصد از سوی دهقانان مستفیدشونده پرداخته می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها