به ۶۰ دهقان پیش‌قدم در بامیان وسایل جمع‌آوری و بسته‌بندی محصولات باغداری توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۲ - ۱۷:۱
به ۶۰ دهقان پیش‌قدم در بامیان وسایل جمع‌آوری و بسته‌بندی محصولات باغداری توزیع شد


۱۲ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان روند توزیع بسته‌های تشویقی برای باغداران را آغاز کرد.
این بسته‌ها شامل قیچی کلان و خرد، اره شاخه‌بری، کراچی دستی ویل کلان، دست‌کش، زینه المونیمی چهارمتری، دواپاش، میوه‌چین، پاکت‌های کلیم شیل، کارتن بسته‌بندی، سیت خیشاوه باغداری، سبد جمع‌آوری محصولات باغداری و سیت مکمل لباس محافظتی است.
 عبدالوهاب محمدی رییس زراعت بامیان هدف از توزیع این بسته‌ها را تشویق دهقانان پیش‌قدم در عرصه باغداری در برداشت حاصل میوه‌جات به شکل معیاری، سورت و بسته‌بندی میوه‌جات بازارپسند خواند و بر استفاده درست از این وسایل برای ترویج باغداری مدرن تاکید کرد.
این بسته‌های تشویقی برای ۶۰ دهقان در سه ولسوالی ولایت بامیان به شمول مرکز، از طریق ریاست توسعه‌ی باغداری وزارت زراعت، توزیع شده است.
بودجه مجموعی فراهم‌سازی این بسته‌ها دو میلیون و ۳۰۸ هزار و ۳۲۰ افغانی است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۴۴
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان در سه ولسوالی ولایت سرپل

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
بسته‌های تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی‌های سوزمه‌قلعه، گوسفندی و بلخاب ولایت سرپل، در چارچوب برنامه «تمویل مالی اضافی جهت مصونیت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۴۳
Background image

آغاز روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی کشنده بلخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان مستحق در ولسوالی کشنده ولایت بلخ، از سوی ریاست زراعت بلخ با همکاری دفتر WHH  و حمایت مالی سازمان خوراک. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۲۵
Background image

ایجاد قطعه نمایشی گندم ورایتی وحدت ۱۵ در ولسوالی شولگره بلخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
یک قطعه نمایشی گندم از ورایتی وحدت ۱۵ به مساحت یک جریب زمین آبی، در قریه قدیم ولسوالی شولگره ولایت بلخ، ایجاد و کشت شد.
این قطعه نمایشی توسط کارمند غله‌جات و حبوبات. . .

BACK TO NEWS