برای ولسوالی‌های دولت‌آباد و پشتون‌کوت فاریاب بخش‌های ترویجی ساخته می‌شود

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۸ - ۱۴:۴۵
برای ولسوالی‌های دولت‌آباد و پشتون‌کوت فاریاب بخش‌های ترویجی ساخته می‌شود
۲۸ میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، می‌گوید که کار ساخت دو واحد ترویجی در ولسوالی‌های دولت‌آباد و پشتون‌کوت این ولایت را آغاز کار کرده که ۴۰ درصد به پیش رفته است.
عبدالکبیر فرزام رییس زراعت فاریاب گفت که این یونت‌های ترویجی به همکاری مؤسسه «داکار» ساخته می‌شود. او گفت:‌ «یونت‌های ترویجی از بخش‌های فنی و تخنیکی در بخش زراعت است که در گذشته ما در مرکز و ولسوالی‌ها یونت‌های ترویجی داشتیم اما در اثر جنگ‌های اخیر تخریب شدند. خوش‌بختانه یک تعداد آن را از بودجه ریاست زراعت بازسازی کردیم، امسال نیز دو باب ساختمان یونت ترویجی به همکاری مؤسسه داکار در زمین زراعت ساخته می‌شود که فعلاً کارش جریان دارد و تا اخیر امسال تکمیل می‌گردد و در اختیار کارمندان ترویج ولسوالی‌ها قرار داده می‌شود.»
پیش از این نیز دو واحد ترویجی به همکاری مؤسسه داکار در ولسوالی‌‌های قیصار و شیرین‌تگاب ساخته شده بود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۴۴
Background image

بازدید هیئت امارت اسلامی افغانستان از کارخانه بلاز بلاروس

 

۲۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت  امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به جمهوری بلاروس، از کارخانه شرکت «بلاز» (BelAZ) در شهر منسک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۳۶
Background image

برگزاری دومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری افغانستان و بلاروس در منسک


۲۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
دومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری افغانستان و بلاروس، به ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، و یوری گورلوف وزیر زراعت و غذا جمهوری بلاروس در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۳۴
Background image

احداث ۱۲۰ باغ گیلاس در چهار ولسوالی تخار در چارچوب برنامه بدیل معیشت

عبدالخالق محجوب، رئیس معیشت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت تخار با قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، دیدار و درباره روند تطبیق پروژه. . .

بازگشت به خبرها