تا ۲۰ روز کار پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در سمنگان به پایان می‌رسد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۶ - ۱۵:۵۰
بیش از یک هزار باغچه‌ی خانه‌گی به زنان زراعت‌پیشه در کابل ساخته شده است ۲۶ میزان ۱۳۹۹ به منظور توان‌مندسازی زنان در سکتور زراعت، وزارت زراعت در سال مالی ۱۳۹۹ جهت تقویت و توان‌مندی اقتصاد خانم‌ها به یک هزار و ۱۹۰ خانم، باغچه‌های خانه‌گی ساخته است. این باغچه‌ها در ولسوالی‌های مختلف ولایت کابل احداث شده است. در همین راستا برای ۱۰۰ خانم، وسایل پروسس مواد غذایی، برای ۷۰ خانم وسایل کشت و تولید سمارق و برای ۶۰ خانم دیگر وسایل صنایع دستی توزیع شده است. به همین ترتیب امسال به منظور ارتقای ظرفیت بانوان شاغل در سکتور


۲۶میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، اعلام کرده که کار تطبیق پروژه‌های مربوط به مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت تاکنون تا ۷۰ درصد به پیش رفته و قرار است تا ۲۰ روز دیگر به پایان برسد.
این پروژه‌ها که شامل ساخت ۱۱۰ ذخیره‌گاه کچالو، ۸۰ ذخیره‌گاه پیاز، ۱۱ سردخانه میوه‌جات مُدل سارک و توزیع ۵۰ دستگاه‌ سولری خشک‌کننده سبزیجات می‌شود، با هزینه ۱۳۵ میلیون و ۹۴۳هزار و ۹۸۴ افغانی توسط وزارت زراعت از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی راه‌اندازی شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۲
Background image

آغاز برنامه دواپاشی به هدف مبارزه با کنه‌های ناقل مرض کانگو در شهر تالقان

 ۱۳ جوزا ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از آغاز برنامه سم‌پاشی در مالبازار عمومی شهر تالقان و طویله‌های اطراف آن به هدف جلوگیری از گسترش مرض خون‌ریزی‌دهنده کانگو خبر داده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۰
Background image

آگاهی‌دهی درباره اهمیت پرداخت عشر و زکات در ولسوالی شینواری

۱۳ جوزا ۱۴۰۴  هـ.ش
به اساس هدایت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، هیئتی از این ریاست به هدف آگاهی‌دهی در مورد اهمیت دینی پرداخت عشر و زکات، به ولسوالی شینواری سفر نمود.
. . .

BACK TO NEWS