شش خط پروسس محصولات زراعتی در شرکت‌های خصوصی هرات افتتاح شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۴ - ۱۴:۴۳
شش خط پروسس محصولات زراعتی در شرکت‌های خصوصی هرات افتتاح شد
یک‌شنبه ۱۳ میزان ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ادامه‌ی سفرش به ولایت هرات، شش خط پروسس محصولات زراعتی را در برخی از شرکت‌های فعال در این ولایت افتتاح کرد.
خطوط پروسس کشمش و کرابیه در شرکت فهیم فیصل، خط پروسس کرابیه در شرکت ممتاز اکرمی، خط پروسس پسته در شرکت نیکو بوجار، خط پروسس کرابیه در شرکت سعید فایض و خط پروسس پسته در شرکت فهیم میلاد به همکاری وزارت زراعت و با تمویل سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد «FAO» تجهیز و آماده‌ی بهره‌برداری شده‌اند.
هزینه‌ی مجموعی تجهیز و ایجاد این خطوط ۲۰۳.۹ میلیون افغانی است که شامل سهم شرکت‌های یاد شده نیز می‌شود.
این شرکت‌ها پس از این محصولات زراعتی یادشده را به صورت استندرد و با معیار فروش در بازارهای معتبر جهانی پروسس می‌کنند.

 

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۷۵ دهقان در ولسوالی نېش کندهار

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار به همکاری تخنیکی مؤسسه NRC و تحت نظارت مسؤولان زراعت و مالداری ولسوالی نېش، برای ۷۵ دهقان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۴۹
Background image

توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار، برنامه توزیع پیاز، سیر و کودهای کیمیاوی را برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه اجرا کرد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

بازگشت به خبرها