یک‌هزار و پنج کشمش‌خانه در هرات به بهره‌برداری سپرده شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۳ - ۱۳:۳۲
یک‌هزار و پنج کشمش‌خانه در هرات به بهره‌برداری سپرده شد
یک‌شنبه ۱۳ میزان ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ادامه‌ی نخستین سفر کاری‌اش به هرات، یک هزار و پنج کشمش‌خانه‌ی تازه ساخته شده توسط برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی را به بهره‌برداری سپرد.
به طور نمونه، دو کشمش‌خانه در روستای ننگ‌آباد ولسوالی انجیل ولایت هرات، توسط آقای احدی افتتاح شد.
در قالب طرح مدیریت محصولات زراعتی در ولایت هرات، یک هزار و پنج کشمش‌خانه ساخته شده است که هر یک از این کشمش‌خانه‌ها ۱۰ تن و مجموع این کشمش‌خانه‌ها بیش از ۱۰ هزار تن انگور را در یک نوبت به کشمش تبدیل می‌کنند.
هزینه‌ی ساخت این کشمش‌خانه‌ها بیش از ۴۲۰ میلیون افغانی است که شامل ۹۰ درصد سهم وزارت زراعت و ۱۰ درصد سهم انگورداران مستفیدشونده می‌شود.
مدیریت محصولات زراعتی در ولایت هرات، در کنار یک هزار و پنج کشمش‌خانه، امسال ۴۲۰ ذخیره‌خانه‌ی پیاز و پنج ذخیره‌خانه‌ی کچالو ساخته است. هزینه‌ی مجموعی این پروژه‌ها ۵۷۳ میلیون افغانی است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۱:۵۶
Background image

کمپاین کنترول کیمیاوی آفت ملخ در بدخشان ادامه دارد

۲۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان اعلام کرده است که کمپاین سروی و کنترول کیمیاوی آفت ملخ در قریه‌جات مدریل و کول‌دره مربوط حوزه مرکز دره جوزگون آغاز شده است.
ب. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۱:۵۴
Background image

مبارزه علیه آفت کفشک در ولایت بادغیس آغاز شد

۲۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس اعلام کرده است که روند مبارزه علیه آفت کفشک در ساحات آسیب‌پذیر این ولایت آغاز شده است.
مسئولان این ریاست گفته‌اند که کارمندان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۰:۵
Background image

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات ریاست زراعت ولایت دایکندی برگزار شد

۲۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار هماهنگی با مؤسسات زراعت و انکشاف دهات تحت ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با اشتراک مؤسسات و ادارات مربوطه برگزار. . .

بازگشت به خبرها