۵۰ قرارداد زراعتی میان دهقانان هنگ‌پرور و تاجران هنگ‌فروش در بلخ امضا شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۶/۲۳ - ۱۳:۳۵
۵۰ قرارداد زراعتی میان دهقانان هنگ‌پرور و تاجران هنگ‌فروش در بلخ امضا شد
 
۲۳ سنبله ۱۳۹۹
وزارت زراعت از طریق برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم، جهت بازاریابی و ایجاد ارتباط میان دهقانان و مارکیت، زمینه‌ی بستن ۵۰ قرارداد فروش یک محصول زراعتی را میان دهقانان و سکتور خصوصی، در ولایت بلخ فراهم کرده است.
بر اساس این قراردادها، ۵۰ دهقان هنگ‌پرور از روستاهای مختلف ولسوالی خلم، یک هزار و ۹۰۸ کیلوگرام شیره‌ی هنگ (که ۱۱ میلیون و ۴۴۸ هزار افغانی ارزش دارد) را به تاجران عمده‌فروش به فروش می‌رسانند.
هدف از عقد این قراردادها، بازاریابی پایدار برای فروش محصولات زراعتی دارای ارزش بلند اقتصادی، افزایش اشتغال‌زایی و بلند بردن سطح درآمد دهقانان روستایی است.
باید گفت که برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم، برای رسیدن به هدف فوق، چندین جلسه‌ی مشترک تاجران و دهاقین را به هدف بازاریابی محصول هنگ راه‌اندازی کرده است. هم‌چنان برای دهاقین هنگ‌پرور بسته‌های جمع‌آوری شیره‌ی هنگ فراهم شده و نیز مهارت‌های لازمی در بخش برداشت و عملیات بعد از برداشت حاصل گیاه هنگ را به آنان آموزش داده شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۷۵ دهقان در ولسوالی نېش کندهار

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار به همکاری تخنیکی مؤسسه NRC و تحت نظارت مسؤولان زراعت و مالداری ولسوالی نېش، برای ۷۵ دهقان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۴۹
Background image

توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار، برنامه توزیع پیاز، سیر و کودهای کیمیاوی را برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه اجرا کرد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

بازگشت به خبرها