۲۵ جریب باغ تجارتی خرما در هلمند ساخته می‌شود

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۶/۱۳ - ۲۰:۵۵
۲۵ جریب باغ تجارتی خرما در هلمند ساخته می‌شود
۱۳ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری هلمند در این اواخر، در لشکرگاه مرکز و شماری از ولسوالی‌های این ولایت، نخل‌های خرما را ترویج و به صورت فنی القاح و شاخه‌بری کرده است که باعث افزایش حاصلات آن شده است.
در کنار این، به دهقانانی که باغ‌های خرما دارند، درباره‌ی پرورش و توسعه‌ی درختان خرما آموزش داده است.
زلمی الکو رییس زراعت هلمند می‌گوید که در سال جاری در این ولایت، ۲۵ جریب باغ تجارتی خرما و کلکسیون این میوه ساخته می‌شود. زمین‌هایی که باغ خرما ساخته می‌شود، در حال آماده‌سازی قرار دارد و به زودی روند نهال‌شانی آن آغاز می‌شود.
یکی از برنامه‌های وزارت زراعت، پرورش و معرفی درختان خرما به باغداران و آموزش‌دهی به آنان است. در شماری از ولایت‌های دیگر، از جمله‌ها ننگرهار، نیز باغ‌های آزمایشی خرما توسط وزارت زراعت ساخته شده است.
خرما در هوای گرم رشد می‌کند. ولایت‌های هلمند، فراه، قندهار، لغمان و ننگرهار، برای پرورش خرما اقلیم مناسب دارند.
پرورش میوه‌های جدید، از جمله خرما، می‌تواند به رشد اقتصاد دهقانان اثرگذاری فراوان داشته باشد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۲۸
Background image

آغاز کمپاین واکسین انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب به گونه رسمی آغاز شد. این برنامه با همکاری دفتر کمیته هالند (DCA) و در هماهنگی نزدیک با آمریت مالداری و صحت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۶
Background image

آغاز کمپاین پیشگیری از تب گانگو در ولایت خوست

۱۵ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست کمپاین پیشگیری از بیماری تب گانگو را به صورت رسمی آغاز کرد.
این کمپاین با حمایت مالی بودجه توسعه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۳
Background image

آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی درایم بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی، کمپاین کشت خزانی گندم در ولسوالی درایم ولایت بدخشان آغاز گردید. این برنامه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان. . .

بازگشت به خبرها