کشت پنبه در چهاربرجک نیمروز جای کوکنار را گرفت

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۳ - ۱۳:۳۶
کشت پنبه در چهاربرجک نیمروز جای کوکنار را گرفت
 
۳ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، می‌گوید که کشت پنبه در ولسوالی چهاربرجک این ولایت در حال توسعه‌یافتن است و دهقانان زیادی به این کشت علاقه‌مندی پیدا کرده‌اند.
این ریاست می‌افزاید که کشت‌زارهای پنبه در مناطق مورینکی، پده‌گی کهنه، خجو، نصیر، تالپده، لوندو و جان‌بیک ولسوالی چهاربرجک توسعه یافته است. ریاست زراعت نیمروز تاکید می‌کند که در این مناطق، در گذشته کوکنار کشت می‌شد، اما حالا زمین‌های آن، به کشت‌زارهای پنبه بدل شده است.
در همین حال، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امسال ۵۰۰ مزرعه‌ی نمایشی پنبه در مناطق مختلف ساخته کرده است. این مزرعه‌های نمایشی پنبه در ساحه یک جریب زمین در ولایت‌های هرات، سرپل، کندز، بلخ، ننگرهار، تخار، سمنگان، جوزجان، بغلان و هلمند، در جریان نیمه‌ی اول سال مالی ۱۳۹۹ ساخته شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۵:۴۹
Background image

نزدیک به ۱۷۶ هکتار باغ پسته در بادغیس احیا شد

مسوولان ریاست زراعت بادغیس می‌گویند که پس از روی کار آمدن امارت اسلامی افغانستان، نزدیک به ۱۷۶ هکتار زمین در این ولایت به باغات پسته اختصاص یافته و دوباره احیا شده است.
به گفته آنان،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۳:۴۶
Background image

آغاز دور سوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در تخار

۱۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
دور سوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در ولایت تخار از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با حمایت سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۳:۴۵
Background image

ایجاد ۱۹ مرکز آموزشی باغچه‌های خانگی برای ۲۰۰ خانواده زراعت‌پیشه در بدخشان

۱۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری مؤسسه «ریشه جهانی برای زندگی» ، از طریق پروژه باغچه‌های خانگی، برای ۲۰۰ خانواده زراعت‌پیشه در ولسوالی‌های شهدا،. . .

بازگشت به خبرها