وزارت زراعت برای حدود دو هزار زن در فاریاب فرصت کاری ایجاد کرده است

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۴/۲۹ - ۱۴:۱۷
وزارت زراعت برای حدود دو هزار زن در فاریاب فرصت کاری ایجاد کرده است
۲۹ سرطان ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری، برای نزدیک به دوهزار زن در ولایت فاریاب فرصت شغلی ایجاد کرده است. این زنان در مرکز و سه ولسوالی ولایت فاریاب مصروف کار در مزرعه هستند.
این فرصت‌های کاری با ایجاد و ساخت باغچه‌های خانه‌گی به منظور کشت و پرورش میوه‌جات و سبزیجات‌ مختلف فراهم شده است. زنانی که اکنون در پرورش و کشت سبزیجات و میوه‌جات فعالیت دارند، قبلاً بی‌کار و خانه‌نشین بودند.
وزارت زراعت از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری، در کنار ساخت باغچه‌های خانه‌گی برای این زنان، تخم ۱۶ نوع سبزی را توزیع کرده است. هم‌چنین برای شماری از این زنان، مراکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات ساخته است.
پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، از سال ۲۰۱۴ به این سو، فعالیت‌هایش را در بخش ایجاد باغچه‌های خانه‌گی و ساخت باغ‌های جدید آغاز کرد. در سراسر ولایت فاریاب، بیش از شش‌هزار زن تاکنون از پروژه‌های این برنامه بهره‌مند شده‌اند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها