کمپین مبارزه با پوسیده‌گی خوشه‌ انگور و خاکسترک تاک در کابل شروع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۴/۴ - ۱۲:۲۶
کمپین مبارزه با پوسیده‌گی خوشه‌ انگور و خاکسترک تاک در کابل شروع شد
 
۴ سرطان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، کمپینی را به منظور مبارزه با «پوسیده‌گی خوشه‌ انگور و خاکسترک تاک»، امروز از ولسوالی کلکان ولایت کابل آغاز کرد.
این کمپین قرار است در هفت ولسوالی ولایت کابل، شامل شکردره، گل‌دره، استالف، قره‌باغ، میربچه‌کوت، فرزه و کلکان اجرا شود.
در جریان این کمپین به تاک‌داران معلومات لازم درباره چگونه‌گی استفاده از دوای زراعتی نیز داده می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۲:۵۶
Background image

سفر رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت به ولایت هرات

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی رئیس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همراه هیأتی از کارمندان این ریاست به ولایت هرات سفر کرد.
در جریان این سفر، وی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع بز شیرده به افراد بهبود یافته از اعتیاد در ولایت غزنی

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری موسسه «اکشن اید» و حمایت مالی این موسسه، برنامه توزیع بز شیرده را برای خانواده‌هایی اجرا کرد که اعضای آن‌ها پیش از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۱:۱۱
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از کارخانه‌های پروسس پنبه در هلمند

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت هلمند از شماری از کارخانه‌های پروسس پنبه بازدید به عمل آورد و از تلاش‌های وزارت زراعت. . .

بازگشت به خبرها