کمپین مجادله علیه ملخ در ولسوالی خاشرود نیمروز آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۳/۱۱ - ۱۰:۳۵
کمپین مجادله علیه ملخ در ولسوالی خاشرود نیمروز آغاز شد
 
۱۱ جوزای ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز روند مجادله علیه آفت ملخ، در ساحات آسیب‌پذیر را در ولسوالی خاشرود آغاز کرد.
کارمندان بخش ترویج آن ولسوالی و تیم مجادله‌ی بخش حفاظت نباتات ریاست زراعت نیمروز، روز دهم جوزا، عازم منطقه‌ی خاش، شامل قریه‌جات ملا عبدالرازق، آقا گل، حاجی درویزه، آخندزاده، حاجی نعمت‌الله و رحمت‌الله شدند. این تیم ابتدا ساحات ملخ مضر را سروی و تثبیت کرد و سپس وارد مجادله کیمیایی علیه ملخ در یک سطح وسیع شد.
قرار است ملخ‌های مضره ساحات مذکور توسط تیم مجادله، کنترل شود تا حاصلات دهقانان از حمله‌ی ملخ مصون شود.
قابل ذکر است تیم مجادله‌ای ریاست زراعت، تا زمانی که به صورت کامل از محو و کنترل ملخ‌های صحرایی مطمین نشوند، در ولسوالی مربوط می‌مانند و در صورت هجوم ملخ به ولسوالی‌های دیگر ریاست زراعت به زود‌ترین زمان ممکن، با آن مجادله و این آفت را کنترل خواهد کرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها