طرح مدیریت محصولات زراعتی در جوزجان: ۴۶۲ پروژه به ارزش ۱۹۷ میلیون افغانی عملی می‌شود

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۲/۲۴ - ۱۱:۹
طرح مدیریت محصولات زراعتی در جوزجان:  ۴۶۲ پروژه به ارزش ۱۹۷ میلیون افغانی عملی می‌شود

طرح مدیریت محصولات زراعتی در جوزجان:

۴۶۲ پروژه به ارزش ۱۹۷ میلیون افغانی عملی می‌شود

۲۴ ثور ۱۳۹۹

کار عملی‌سازی طرح مدیریت محصولات زراعتی در ولایت جوزجان نیز آغاز شد. قرار است که در قالب این طرح، ۴۶۲ پروژه به ارزش ۱۹۷ میلیون افغانی تا پایان امسال به طور کامل عملی شود.

پروژه‌های جدید شامل ساخت ۲۰۰ کشمش‌خانه، اعمار ۱۵۰ ذخیره‌گاه پیاز، ایجاد ۵۰ ذخیره‌گاه کچالو، شکل‌گیری ۵۰ واحد تولیدی کشمش سرخ، ساخت دو سردخانه صفر انرژی میوه و توزیع ۱۰ دستگاه خورشیدی خشک‌کننده‌ی سبزی و میوه می‌شود.

باشنده‌گان ولایت جوزجان از راه‌اندازی این پروژه‌ها ابراز خرسندی کردند و گفتند، امیدوارند تا با تطبیق این پروژه‌ها محصولات زراعتی‌شان به صورت بهتر از هر لحاظ مدیریت شود.

اعمار هزاران ذخیره‌خانه‌ی پیاز و کچالو برای دهقانان، ایجاد صدها سردخانه‌ی صفر انرژی سارک برای نگهداری میوه و ساخت هزاران کشمش‌خانه برای باغداران، در کنار توزیع هزار ماشین خشک‌کننده‌ی میوه و سبزی به دهقانان و باغداران، همکاری با پروسس‌کننده‌گان بزرگ محصولات زراعتی، ممنوعیت احتمالی واردات مشابه به تولید داخلی در فصل برداشت آن در کشور و فراهم‌سازی قراردادهای فروش محصولات زراعتی، از موارد شامل در برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی است.

پروژه‌های برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی، که در سراسر کشور عملی می‌شود، ملکیت دهقانان و باغداران است. دهقانان و باغدارانی که می‌خواهند از این تأسیسات برای‌شان ساخته شود، تنها ۱۰ درصد هزینه را می‌پردازند، زیرا ۹۰ درصد دیگر هزینه را وزارت زراعت برای‌شان می‌پردازد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۱ - ۱۴:۷
Background image

توزیع صندوق‌های زنبور عسل برای مستفیدین در ولسوالی بلخ

۱۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری دفتر کمیته هالند، برای حمایت از زنبورداران محلی اقدام به توزیع صندوق‌های زنبور عسل نمود.
در این دور، به هر یک از ۵۰. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۱ - ۱۴:۶
Background image

سفر رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت به ولایت کندز

۱۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نداء محمد عابد رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیأت رسمی به هدف بررسی امور مالی و اداری مربوط به عشر و زکات، به ولایت کندز سفر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۱ - ۱۴:۵
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی در ریاست زراعت کابل

۱۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
آمریت ارتقای ظرفیت ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ورکشاپ آموزشی چهارروزه‌ای را در بخش‌های پلان‌گذاری، گزارش‌نویسی و شیوه جدید ارزیابی اجراات برای. . .

BACK TO NEWS