آغاز کار تطبیق پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در غور

user-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۲/۲۳ - ۱۷:۳۷
آغاز کار تطبیق پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در غور

آغاز کار تطبیق پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در غور:
۱۰ سردخانه‌ی میوه و ۳۵۰ ذخیره‌خانه‌ی پیاز و کچالو ساخته می‌شود
۲۳ ثور ۱۳۹۹
کار عملی‌سازی پروژه‌های طرح مدیریت محصولات زراعتی در ولایت غور با حضور مسوولان محلی آغاز شد.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور می‌گوید که ساخت این زیربناها باعث رشد اقتصاد دهقانان و باغداران می‌شود و عمر تولیدات زراعتی را بیش‌تر می‌کند.
ریاست زراعت غور می‌افزاید، زیربناهایی که ساخته می‌شود، شامل ۱۰ سردخانه سیب، ۳۰۰ ذخیره‌خانه‌ی کچالو و ۵۰ ذخیره‌خانه‌ی پیاز است.
 در قالب برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا، در کنار ساخت این سردخانه‌ها، ۳۰ دستگاه خشک‌کننده میوه‌جات و سبزیجات نیز به شماری از دهقانان توزیع می‌شود.
پروژه‌های برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی، که در سراسر کشور عملی می‌شود، ملکیت دهقانان و باغداران است. دهقانان و باغدارانی که می‌خواهند از این تأسیسات برای‌شان ساخته شود، تنها ۱۰ درصد هزینه را می‌پردازند، زیرا ۹۰ درصد دیگر هزینه را وزارت زراعت برای‌شان می‌پردازد.
اعمار هزاران ذخیره‌خانه‌ی پیاز و کچالو برای دهقانان، ایجاد صدها سردخانه‌ی صفر انرژی سارک برای نگهداری میوه و ساخت هزاران کشمش‌خانه برای باغداران، در کنار توزیع هزار ماشین خشک‌کننده‌ی میوه و سبزی به دهقانان و باغداران، همکاری با پروسس‌کننده‌گان بزرگ محصولات زراعتی، ممنوعیت احتمالی واردات مشابه به تولید داخلی در فصل برداشت آن در کشور و فراهم‌سازی قراردادهای فروش محصولات زراعتی، از موارد شامل در برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۲:۳۹
Background image

کشت آفتابگردان در ۳۰۰ هکتار زمین در بلخ؛ پیش‌بینی می‌شود حدود ۶۰۰ تُن حاصل به دست آید

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ می‌گویند که در سال جاری، در حدود ۳۰۰ هکتار زمین زراعتی در این ولایت آفتابگردان کشت شده و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۱:۴۳
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ننگرهار به منظور مدیریت بهتر پروژه‌های زراعتی و مالداری و حل مشکلات

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رهبری یک هیأت تخنیکی به ولایت ننگرهار سفر کرد.
هدف از این سفر، بررسی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۵۴
Background image

بیش از ۹۰۰ دهقان در هشت ولسوالی کندهار از تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی مستفید شدند

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی سازمان خواربار و زراعت ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه KRO، برای ۹۰۵. . .

بازگشت به خبرها