نُه‌صد جریب زمین در کابل باغ ساخته می‌شود

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۴ - ۱۴:۱۷
 نُه‌صد جریب زمین در کابل باغ ساخته می‌شود

۲۴حوت ۱۳۹۸
همزمان با آغاز کمپین بهاری نهال‌شانی در کشور، قرار است نُه‌صد جریب زمین در کابل باغ‌های جدید احداث شود.
این باغ‌ها در چهارده ولسوالی ولایت کابل احداث می‌شود.
عمرجان منگل رییس اداره زراعت ولایت کابل، در مراسم آغاز نهال‌شانی در ولسوالی پغمان، می‌گوید که این باغ‌های جدید با استفاده از غرس نهال‌های تصدیق شده و پُرحاصل ساخته شوند. او گفت که این نهال‌ها در قوریه‌های داخل کشور توسط برنامه‌های ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت تحت نظر متخصصین پرورش یافته‌اند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۴۹
Background image

در بلخ برای ۵۵ دهقان ولسوالی نهرشاهی پیاز زعفران توزیع شد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

کارمندان ریاست زراعت بلخ در  ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ، با همکاری دفتر «دست به دست»، روند توزیع پیاز زعفران را برای ۵۵ دهقان در قریه شهرک وطنی این ولسوالی انجام. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۴۷
Background image

وزیر زراعت با سفیر ایران در کابل دیدار کرد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در دفتر کارش با علیرضا بیکدلی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل، دیدار و درباره گسترش همکاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۲۴
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS