در خوست در حدود ۱۴۰ هکتار زمین شالی کشت شده است

mail-admin
شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۵:۳۸
خوست کې پر شاوخوا ۱۴۰ هکټاره ځمکه شولې کرل شوې دي

۱۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
در مرکز و شماری از ولسوالی‌های ولایت خوست، در حدود ۱۴۰ هکتار زمین شالی کشت شده است.
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، به‌منظور توسعه کشت شالی و افزایش حاصلات، علاوه بر توزیع تخم‌های اصلاح‌شده، کودهای کیمیاوی و ادویه‌های نباتی برای دهقانان، برنامه‌های آگاهی‌دهی و ارائه رهنمودهای مسلکی در بخش امور زراعتی نیز برگزار می‌شود.
این ریاست به‌منظور توسعه کشت شالی و بهبود حاصلات، در مزارع دهقانان قطعات نمایشی نیز ایجاد می‌کند تا دهقانان با روش‌های معیاری زراعتی و استفاده مؤثر از مواد و محصولات اصلاح‌شده زراعتی به‌گونه عملی آشنا شوند.
رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست می‌گوید که افزایش سطح حاصلات زراعتی و تقویت تولیدات دهقانان از اهداف مهم این ریاست بوده و در این زمینه، از طریق توزیع مواد اصلاح‌شده زراعتی، ارائه رهنمودهای مسلکی، ایجاد قطعات نمایشی و برگزاری برنامه‌های آگاهی‌دهی، به تلاش‌های خود ادامه خواهد داد.
مسئولان ابراز امیدواری می‌کنند که با ادامه این خدمات و ارائه رهنمودهای زراعتی، سطح تولید شالی افزایش یافته و زمینه افزایش حاصلات و عواید دهقانان ولایت خوست بیشتر فراهم شود.
شالی از محصولات مهم زراعتی ولایت خوست به شمار می‌رود که در مرکز و شماری از ولسوالی‌های این ولایت کشت می‌شود. فراهم‌سازی به‌موقع تخم‌های اصلاح‌شده، کودهای کیمیاوی و ادویه‌های نباتی، آموزش دهقانان در زمینه روش‌های زراعتی و ایجاد قطعات نمایشی از راه‌های مهم بهبود حاصلات شالی دانسته می‌شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۵:۴۴
Background image

جلسه رهبری وزارت زراعت با اتاق زراعت و مالداری و اتحادیه مرغ‌داری افغانستان برگزار شد

۱۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با اعضای هیئت‌مدیره اتاق زراعت و مالداری و اتحادیه مرغ‌داری افغانستان در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۵:۴۲
Background image

در کاپیسا برای ۶۰۰ دهقان برنامه‌های آگاهی‌دهی در مورد تغییرات اقلیمی برگزار شد

۱۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست سازگاری با تغییرات اقلیمی در سکتور زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بر اساس پلان سالانه خود، برنامه‌های آموزشی و آگاهی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۵:۴۱
Background image

توزیع شش دستگاه جوجه‌کشی برای مرغداران در بادغیس

۱۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور حمایت از سکتور مرغداری و تقویت فعالیت‌های تولیدی، شش دستگاه جوجه‌کشی را برای مستفیدشوندگان در قریه عمله‌های مرکز. . .

BACK TO NEWS