وزارت زراعت؛ الگوی اطلاع‌رسانی برای دیگر نهادها

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۲/۷ - ۱۵:۴۴
 وزارت زراعت؛ الگوی اطلاع‌رسانی برای دیگر نهادها

۷ حوت ۱۳۹۸
در کنفرانس گزارش‌دهی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ملت، عین‌الدین بهادری رییس کمیسیون دسترسی به اطلاعات، از کارکردهای وزارت زراعت به ویژه در راستای ارایه معلومات به متقاضایان ستایش کرد. آقای بهادری از وزارت زراعت به عنوان یک «الگو» در زمینه‌ی تامین حق دست‌رسی به معلومات یاد کرد و گفت نهادهایی که در این زمینه مشکل دارند باید وزارت زراعت را الگو قرار دهند. او گفت: «وزارت زراعت بر اساس شاخص‌های کمیسیون حق دسترسی به اطلاعات نهایی‌ترین تلاشش را کرده تا موبه‌مو تطبیق بکند. وزارت زراعت یکی از نهادهای الگو در افغانستان است. کاش کُل نهادها مثل وزارت زراعت در زمینه‌ی تامین شفافیت، حق دست‌رسی به اطلاعات و حکومت‌داری خوب کمک بکند، از همین الگوی وزارت زراعت کار بگیرند.»
رییس کمیسیون به تحقق حق دست‌رسی به اطلاعات تاکید کرد و گفت که در وزارت زراعت «هیچ چیزی محرم نیست.» به گفته‌ی او، این مساله نشان‌دهنده‌ی حکومت‌داری خوب است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

در دو ولسوالی کندهار برای صدها دهقان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و همکاری تخنیکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۲۹
Background image

آتش‌سوزی در جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه لغمان مهار شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأتی مشترک به ریاست مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان به‌منظور مهار آتش‌سوزی به جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه سفر. . .

بازگشت به خبرها