توزیع ماشین‌های خردکن علوفه و خشت‌های معدنی به ۵۰۰ مالدار در لغمان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۵ - ۸:۲۲
لغمان کې ۵۰۰ مالدارانو ته د علفې میده کولو ماشینونه او منرالي خښتې ووېشل شوې

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان در هماهنگی با سازمان خواربار و زراعت ملل متحد «افا‌او» و با حمایت مالی این نهاد، و همکاری تخنیکی مؤسسه «ان‌سی‌آر‌او»، به ۵۰۰ مالدار نیازمند در شهر مهترلام به هدف بهبود تغذیه مواشی، ماشین‌های خردکن علوفه (چاپر) و خشت‌های معدنی توزیع کرد.
لویۀ توزیع این کمک‌ها بر اساس هدایت رئیس زراعت، آبیاری و مالداری لغمان مولوی سلیمان ایمن، با حضور آمر مالداری و صحت حیوانی داکتر جوادالله علیزاده، نماینده ریاست اقتصاد و مسؤول ولایتی مؤسسه «ان‌سی‌آر‌او» انجنیر محمدجمیل خوشحال، با سپردن کمک‌ها به شماری از مالداران مستحق به‌گونه رسمی آغاز گردید.
بر اساس برنامه، ۵۰۰ مالدار شهر مهترلام در ۵۰ گروپ تنظیم شده‌اند که در هر گروپ ۱۰ مالدار شامل می‌باشد. به هر گروپ یک دستگاه ماشین خردکن علوفه (چاپر) و به هر مالدار دو خشت معدنی توزیع شد تا کیفیت تغذیه مواشی بهبود یافته و استفاده مؤثر از منابع علوفه‌ای صورت گیرد.
مسؤولان ریاست زراعت لغمان می‌گویند هدف از این کمک‌ها حمایت از مالداران، بهبود کیفیت تغذیه حیوانات، ترویج استفاده مؤثر از علوفه و تقویت سکتور مالداری است تا تولیدات مالداران افزایش یافته و وضعیت اقتصادی آنان بهتر گردد.
این برنامه بخشی از تلاش‌های وزارت زراعت است که با حمایت نهادهای همکار بین‌المللی، در ولایت‌های مختلف برای رشد مالداری، افزایش تولیدات حیوانی و تقویت اقتصادی مالداران روستایی به‌گونه عملی تطبیق می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۵۵
Background image

جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار برگزار شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار، به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور نماینده ریاست اقتصاد، آمرین بخش‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۹:۳۲
Background image

چهار کانال زراعتی در ولایت بدخشان تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
چهار کانال زراعتی در ولسوالی‌های تیشکان، ارغنجخواه، بهارک و فیض‌آباد ولایت بدخشان، با هزینه مجموعی بیش از ۱۲۰ میلیون افغانی اعمار و بازسازی شده و پس از تکمیل، به بهره. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۴:۴۱
Background image

بررسی فعالیت‌های ریاست زراعت هرات از سوی معین مالی و اداری وزارت زراعت

۱۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت هرات، با رییس و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و گزارش  فعالیت‌های این. . .

بازگشت به خبرها