در کندهار کار ساخت ۱۵ باب سبزخانه به ارزش ۶.۱ میلیون افغانی آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۱۲
کندهار کې د ۶.۱ میلیون افغانیو په ارزښت د ۱۵ شنو خونو د جوړولو چارې پیل شوې

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی برنامه انکشافی ملل متحد، همکاری تخنیکی مؤسسه بنیاد صلح و تحت نظارت آمریت امور زراعتی، کار ساخت ۱۵ باب سبزخانه به ارزش ۶.۱ میلیون افغانی در ولسوالی‌های نیش، میوند و کښته آغاز شد.
به‌منظور ارزیابی کیفیت و پیشرفت کار این سبزخانه‌ها، انجنیران مربوط ریاست زراعت کندهار از روند تطبیق پروژه بازدید و نظارت کردند. به گفته آنان، کار ساخت سبزخانه‌ها مطابق معیارهای تخنیکی تعیین‌شده، با کیفیت مناسب و به‌صورت منظم جریان دارد و در تمامی مراحل به حفظ کیفیت توجه ویژه صورت می‌گیرد.
براساس معلومات مسئولان، از مجموع این سبزخانه‌ها، ۱۰ باب در ولسوالی میوند و ۵ باب دیگر در ولسوالی نیش ساخته می‌شود. برای انتخاب زارعان مستحق، ابتدا روند ثبت‌نام انجام شده و هر سبزخانه در مساحت ۴۰۰ متر مربع اعمار می‌گردد.
مسئولان می‌گویند که ساخت این سبزخانه‌ها با هدف ترویج کشت‌های بدیل کوکنار، بهبود وضعیت اقتصادی زارعان و افزایش عواید زراعتی آنان انجام می‌شود. از طریق این سبزخانه‌ها، زارعان خواهند توانست در فصل‌های مختلف سال، به‌ویژه در فصل زمستان، تولید و عرضه سبزیجات به بازار را افزایش دهند و از زمین محدود، حاصل و درآمد بیشتری به‌دست آورند.
کندهار از جمله ولایت‌های مهم زراعتی کشور به‌شمار می‌رود. تطبیق پروژه‌های سبزخانه، باغداری و سایر برنامه‌های بدیل زراعتی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و نهادهای بین‌المللی همکار، با هدف فراهم‌سازی فرصت‌های قانونی و پایدار درآمدی برای زارعان صورت می‌گیرد. سبزخانه‌ها از جمله روش‌های مؤثر برای افزایش حاصلات، استفاده بهینه از آب و تولید سبزیجات در طول سال محسوب می‌شوند و می‌توانند در تقویت وضعیت اقتصادی خانواده‌های روستایی و افزایش تولیدات زراعتی نقش مهمی ایفا کنند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۱۲
Background image

در کندهار کار ساخت ۱۵ باب سبزخانه به ارزش ۶.۱ میلیون افغانی آغاز شد

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی برنامه انکشافی ملل متحد، همکاری تخنیکی مؤسسه بنیاد صلح و تحت نظارت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۹
Background image

زمین از سوی وزارت زراعت به وزارت معارف انتقال داده شد

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست امور اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین، قرارداد انتقال زمین میان ریاست. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۵
Background image

در ننگرهار برای صدها خانواده ماشین‌های خشک‌کردن سبزیجات و میوه‌ها توزیع شد و ساخت سبزخانه‌ها آغاز گردید

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه مشورتی و. . .

بازگشت به خبرها