کمپاین سراسری شاخه‌بری زمستانی در زون شمال آغاز شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۲۳ - ۱۴:۴۱
کمپاین سراسری شاخه‌بری زمستانی در زون شمال آغاز شد

۲۳دلو ۱۳۹۸
وزرات زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق برنامه ملی باغداری و مالداری خود، کمپاین سراسری شاخه‌بری زمستانی را در زون شمال کشور آغاز کرده است.
این کمپاین که از ولایت جوزجان آغاز شده، قرار است هزاران جریب باغ میوه در پنج ولایت شمالی شاخه‌بری شود.
احمدفهیم جباری هماهنگ کننده برنامه ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت در زون شمال، می‌گوید که با آغاز فصل نموی درختان تمامی باغ‌هایی که از طریق برنامه ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت احداث شده، شاخه‌بری می‌شوند.
شاخه‌بری در تمامی میوه‌جات خسته‌سنگی و گوشتی باید در دو فصل زمستان و بهار صورت گیرد. شاخه‌بری در جوان‌سازی درختان، شکل‌دهی درست و دقیق درخت و افزایش حاصلات باغ‌های میوه تاثیر مثبت دارد.
برنامه ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت که در تمامی ولسوالی‌های ولایات زون شمال و در دورترین مناطق این زون فعالیت‌های خویش را توسط کارمندان ترویج به سطح ولسوالی‌ها و دهقانان پیش‌قدم در سطح قریه‌ها انجام می‌دهد.
درهمین‌حال، شماری از باغداران در ولایت جوزجان می‌گویند باغ‌های که در آن تمام عملیه‌های تخنیکی از جمله شاخه‌بری به صورت بسیار دقیق انجام می‌گردد و باغ‌هایی که توسط برنامه ملی باغداری و مالداری احداث شده و از طریق کارمندان این اداره رهنمای‌های تخنیکی صورت می‌گیرد، حاصلات آن به تناسب باغ‌های معمولی افزایش یافته است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها